Otroligt starka men viktiga bilder/filmer finner du på Media Storm.

Jag har bara hunnit se några av filmerna, Intended Consequenses och Rape of a Nation.

SE!

🙁

3 svar

  1. Fastnade framför TVn igår och såg “Världens konflikter; Colombia”. Så uppgiven man blir, så mycket lidande och elände det finns i världen helt i onödan. Man känner sig så maktlös. Det är ingen rolig värld vi lever i.

  2. Tittade oxå på “världens konflikter”, hemskt, men verkligheten… och bra att det visas. Tittade även på Kunskapskanalen i tisdags kväll, om ondskans vetenskap. Hur “vanliga snälla” människor under vissa hemska förutsättningar kan förvandlas till onda människor, som torterar osv. Tex fångvaktare eller miliser. Alldeles fruktansvärt! 🙁
    Istället för julklappar, får det bli ekonomiska bidrag till nån hjälporganisation… Ingen kan göra allt men alla kan göra något…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.