Den här gången har de fått till en härlig röra där Greg å ena sidan säger att man aldrig skall göra framförbyten då hunden har rak linje och Linda Mecklenburg visar hur man kan göra det 🙂 . Sen har Linda ett bakombyte där hunden flickar. Men många vägar leder till Rom….det är dock inte lätt att veta vilken som är den snabbaste. Fast det kanske kvittar, man skall kanske instället sikta på den om är roligast.

Jag blir förövrigt alldeles matt när jag läser Linda Ms artiklar, så otroligt många signaler att att tänka på. och helt otroligt detaljrika. Det klarar inte min lilla reptilhjärna. Jag har en bok av henne om hoppteknik som jag börjar läsa på typ 1000 gånger och får samma matthets känsla, så mycket ord om så lite (som min blogg med andra ord). 😀

Jag gillade artikeln The Purely Positive Myth, hon hade kunnat få skriva mycket mer för detta var en av mina stora aha-upplevelser i Florida.

Jag trivs nog bäst med den lite bonniga stilen, gummistövlar och oljerock. 😀

4 svar

  1. Haha, ser nästan ut som min klädsel vid rektalundersökningarna. Man skulle kanske prova att springa agility i dem… 😉

  2. Roligast och det som passar bäst för just mig o min hund, det satsar jag på 🙂

    Jag funderar på att testa Gregs klädsel redan till helgen. Det ska visst bli busväder i Västerås och jag ska döma hela helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.