Min blogg har varit grymt seg att ladda hem på grund av att den har legat på en server här hemma och vår bandbredd ut är liten. Nu är bloggen flyttad så förhoppningsvis så skall den vara lite roligare att gå in på…

14 svar

 1. Mer funderingar! 😉 Jag blir så glad! 🙂

  Grattis till KM och hopploppet i Bjuv! Gapaade oxå på dig att du skulle springa fortare! 🙂

  Stegräknare blir jag lätt besatt av… får nog leta fram min igen! 🙂

 2. Grattis till klubbmästerskapstitlarna också då!

  Ja, trist att det bara blir en dag i MyDog och inget Malmö Int, allt för att göra det djävligt för oss som fortfarande inte är klara för SM…;)

  Känner igen dina funderingar ang kontaktfälten, jag har verkligen PRECIS samma funderingar just nu, med Odin.

  Tänkt och tänkt, men det är verkligen inte lätt…just nu känns det som om jag ska satsa på att behålla 2+2 på balansen, men då måste jag verkligen vara hård hädanefter och hålla mig till mina kriterier om att han ska vänta på släppkommando, också på tävling…

  Vi har haft 2+2 på A:et också, men det har inte funkat överhuvudtaget, så nu har jag börjat träna in running där istället…men det är inte lätt när man träffar hunden 1 gång i veckan och inte kan träna varje dag…suck…

 3. Alltså det är samma adress, ingen ny blogg. Det är bara det att den ‘bor’ någon annan stans….

 4. Ja, jag har också hört det ryktet…men jag vågar inte riktigt hoppas…SBK kan vara ganska principfasta när de vill… :S

 5. Jag har egentligen aldrig haft ögonen på rasen men nu på senare år har jag velat ha nått lite mer att arbeta med samtidigt som jag funderar på att sluta med vallning, och då vill jag ju inte ha en vallhund;O) Men frågan är om jag någonsin kommer att våga ta steget från BC;O) Men man blir ju för kär i Cirkus!

 6. Ida: Tror att det fortfarande är så att om någon vill arrangera internationell agilitytävling på en internationell utställning så kan inte SBK hindra dom från det med sina stelbenta regl

 7. Jag har ett vagt minne om att Malmö Int kom in sent i kalendern förra året oxå. Vet inte riktigt varför men det kan ju ha med utrymme och sådant..

 8. Malmö Int har jag inte hört ett ljud om, däremot har MY DOG ansökt om extra klasser om jag inte minns alldeles fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.