Igår hade vi träningstävling på klubben. Jag kände mer sugen än på länge. Min nya strategi att faktiskt äta ett lagat mål mat verkar funka 🙂 , en självklarhet kanske men jag tycker mat är såå tråkigt. Det finns helt enkelt så många andra mycket roligare saker än att laga mat och jag hade en lååång period nu under hösten då jag typ bara ätit mackor och dylikt. Energin har verkligen oxå varit i botten även om ambitionerna har varit stora men nu har jag varit duktig senaste tiden och jag märker stor skillnad. Det är inte bara det fysiska utan även att jag har lättare att motivera mig mentalt.

Igår fick Tux och jag en rejäl dust om det här med att gå innan släppkommando på kontaktfälten, inget roligt men det är ju bra att det för en gångs skull kom fram på ‘träning’. Jag förstår honom, kriterierna blir lätt lite luddiga och jag hatar det. För på tävling vill jag i princip ha det han erbjöd igår, jag vill kunna släppa direkt och det blir luddigt för han bygger ju en förväntan om att kunna gå, samtidigt vill jag känna att jag har kontrollen över när han går.

I hoppklassen gick han alla tiders. Jag gjorde en repris och ändrade min handling i en situation vid ett staket så det istället för framförbyte och sedan serpentin blev serpentin och serpentin och det blev grymt mycket bättre. Vi gillar serpentiner 🙂 .

Ozzy var oxå duktig, jag upptäckte att han gjort sig illa på ovansidan av nosen, typ skavit av skinnet. Måste nästan vara på säcken eller möjligen någon tunnel som de har hänt för det är liksom på ovansidan av snoken.

 

Sent skall syndaren vakna, jag har testat Bloggkoll, faktiskt himla bra, man får alla uppdaterade bloggar serverade på ett fat istället för att surfa runt lite på måfå.

 

img_7150.jpg

 

Följ min blogg med bloggkoll

3 svar

  1. Hihi! Nä, inte vila NU.. Det blir i februari-mars! *tänker framåt*

    Lycka till med mentala inställningen nu.. Det är ju så j-la viktigt!

  2. Nej, Medde har aldrig haft på sig BoT före söndag… Håll i nu och ta hand om dig själv också! Landslaget nästa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.