Jag tycker att det är dåligt med rapporter från VM, man vill ju läsa vad folk som var där tyckte och vad de såg. Jag tycker det är tyst som i graven, nästan så man undrar om det var så traumatiskt att folk inte ens vågar skriva något. Eller är det jag som missar allt intressant? Det kan förstås vara så att folk prioriterar annat än att skriva blogg, märkliga människor!

🙂

Vad är det som händer vid målgången, jag tycker det ser lite mysko ut

🙂

13 svar

 1. Jag håller med, märkligt! Det verkar inte som om någon av landslagsförarna skriver någonting om hur det var, hur det kändes osv. Dom enda som skrivit något är dom som var där som publik men inte heller dom skriver om hur det var, hur det kändes osv. Tur att man i alla fall kan se Fannys filmer för Tjabo tog bara stillbilder!!!

 2. Grattis till sm-pinnen! Det ordnar sig nog med sm-kvalet för dig och Tux ska du se. Det är ju inte så mycket som fattas nu. Det var ett reportage i vår klubbtidning idag om Roscanailles Smart som var utbildad Besöks- och terapihund. Är det en Tux-son? Förresten, hur prenumerar man på din blogg. Jag hittar inte.

 3. Kul, jag visste att Maria hade en, men inte att den andra bodde på Lidingö och var med i samma bk som jag :-). Maria var hos oss och vallade för någon månad sen. Jag håller jättemycket tummarna för att hon klarar vallhundsprovet med honom för hon har lagt ner mycket jobb på det.

  Du har möjligtvis inte vägarna förbi Stockholm inom den närmaste månaden för ett besök i valplådan och lite fotografering?

  Ser att jag inte kan stava, prenumererar heter det. Jag som tycker så illa om när det är felstavat, så är jag lika dålig själv, ha ha.

 4. Håller med om att de varit lite snålt men det kommer väl eftersom skulle ja tro. Vad som händer i loppet är att Världens bästa Martin o Pebbles nollar i laget, går ut som sista hund osv… =)

 5. Jag har bestämt för mig att jag hörde ryktas om att Pebbles var skitignödig o sätter sig o bajsar, ha ha!!! Den pudeln har inga hämningar!

 6. Hej igen! Nu har i alla fall Jenny skrivit en låååååååååång VM-berättelse och Anna en kortkort, alltid nåt för oss utsvultna! Hörde att det nya VM-modet för äldre kvinnliga förare var kort tenniskjol kompletterat med stödstrumpor… Sant????

 7. Ja, det ser iaf ut som om han lättar lite på trycket, Pebbles alltså… 😉

  Jenny har skrivit väldigt utförligt om sitt VM! 😀

 8. Jag tycker oxå det ser ut som Pebbles lättar lite på trycket, det är ju på rätt sida om linjen. 😉 Kanske helt normalt för pudelägare…

 9. Jag tycker det ser ut som att pudeln straffar sin husse som glömmer att belöna och klappa om honom/henne för ett bra jobb och isf föredrar att klappa om och kramas med sina landsmän…? rätt åt föraren att skämmas och plocka bajs som straff *ha ha*

 10. Det var säkert någon stackars frivillig agilityvolontär som fick plocka upp. 🙂 Duktiga är dom vilket fall!

 11. Får skriva efternamnet me nu (efter vissa klagomål;)) Martin e supergullig med sin hund så tror mest att det bara e så att Pebbles passade på att skita, en så duktig hund som tagit 5 VM medaljer skiter väl inte var som helst… ha, ha!

 12. Absolut Åsa ‘brons’ Söderman :), jag tror faktiskt det kan hända de bästa för det är stressig situation vilket absolut kan sätta fart på magen 🙂

  Och det är en fantastisk hund trots att den är en pudel…*s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.