Jag pekade ut Zen redan vid förra årets VM som en potentiell stjärna, Zen leder efter första individuella loppet på VM. Jag var till och med i kontakt med ägaren för att fråga om de skulle ta valpar på henne, tyvärr finns det OCD där i nära släkt så det verkade som de inte skulle göra det. Encore var ju en hund som ansågs medelmåttig i min blogg, så pass så jag började misstro det jag själv såg. Nu kan jag nog säga att jag såg rätt och borde ha litat på vad jag kände och tyckte, knappast medelmåttig, helt klart en hund i världsklass.  Lite självgod kanske, men framför allt är det ett pekfinger åt mig själv och min självkänsla. 🙂

Verkligen upplagt för spännande finaler, många nollade hundar och grymt tätt mellan dom. Jag har för mig att Seven som vann large förra året låg på 10:nde plats efter hopploppet, samma plats som Jenny ligger på nu med Elvis.

4 svar

  1. Haha, ja jag kommer ihåg den bloggen då du la ut filmen på Encore och Greg och Encore fick kommentaren medelmåttig(trots vrålsnyggt lopp med ny förare). Jag tycker att Encore ser ut att vara en enormt duktig hund och defenitivt världsklass!

  2. Hm, jag uppfattade det som om Zen faktiskt har valpar efter sig… Jag såg det aldrig själv men andra sa att det fanns finska supportrar med en tröja med bild på Zen o texten: “min mamma är bättre än din mamma”.

  3. Kan vara så, kanske så att hon lämnade OCD i den kullen, kanske? Det var vilket fall tveksamt till vidare avel pga OCDn..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.