eller dagens moralkaka. 😉 Det säljs fortfarande tandkrämer med ämnet triclosan och det har även visat sig att det är fortfarande vanligt i deoderant och i vissa tvålar. Triclosan verkar bakteriedödande men behövs verkligen inte sådana här produkter. Triclosan är ett miljögift, det bryts inte ned utan anrikas i näringkedjan, dessutom giftigt för flera vattenlevande djur. Så nästa gång du handlar dylika produkter, läs innehållsförteckningen.

Och när jag ändå är på gång, kom ihåg att lämna tillbaka Scaliborhalsbanden till Apoteket!

Ett svar

  1. Gick och kollade och eko-reko morsan här har minsann inget triclosan i sin tandkräm! Och tack igen för att du tog min kurs, du måste gjort ett bra jobb för alla kom igår! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.