Jag tog några bilder under Hässleholm HUs klubbtävling..

4 svar

 1. Fina som vanligt! Men skojigast är nog galen-panna-bilderna på Ina i slalom och Lira ur säcken… 🙂

 2. Mette:

  Så när blir det isåfall en flick? Är det om man inte längre kan göra rörelsen rund? med benen så att säga. Eller beror det på min placering när hunden hoppar eller finns det något annat sätt att vara tydlig mot hunden så att den kan veta om det är ett bb eller en flick (otillåten)

  Tyvärr har jag inte lyckats låna den nyaste videon heller så den har jag inte sett 🙁

  Anna igen..

 3. ok nu börjar jag hänga med.. så om hunden reagerar för tidigt i ett bakombyte och viket innan jag korsat linjen så blir det en flick? hmm nästan omöjligt för hunden att veta om jag tänker korsa linjen eller inte när jag börjar trycka. Är tanken då att man ALLTID genomför bb när man börjat trycka och att hunden ALDRIG ska flicka i andra situationer?

  Tycker fortfarande att detta är lite lurigt..

  Byte på diagonalen jo det är jag med på och ok då förstår jag också hur du menar med att man inte får komma för nära hindret..

  jörgen resonerade son så att ju närmare hindret utfördes desto skarpare var svängen för hunden..

  ___ ___

  2A

  ___ _2B_

  1

  Om jag är på hundens vänstra sida mot ett så ska jag byta långt ifrån hindret på en rakare (större) cirkel om jag vill till 2 A och närmare hindret en mindre cirkel då jag vill till 2 B.

  Jag gillade cirkeltänket hos Jörgen och även hans grundposition men inte blindbytena och är nog mer benägen att använda framförbyten än han var..

  Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.