so why don’t you kill me

…vissa dagar är bara inte ment to be och hur kan det glada humöret bara försvinna sådär?

 1. Vaknade och hoppades med hela mitt hjärta att Aika skulle vara funnen välbehållen, men nää. Usch, sicken mardröm. Och hoppas att personen med hundarna som skrämde Aika kan fatta vad hundarna ställde till med och har ruggigt dåligt samvete. Irriterande att inte kunna hjälpa till..
 2. Upptäckte att Tux fyllde 5 år i förra veckan och kunde återigen konstatera vilket pissår detta har varit. Mest bara elände och jag kan inte påstå att jag tycker att vi har utvecklats så himla mycket. Det är ju inte Tux fel, han är ju ändå min allra bästa Tux.
 3. Funderar på vilket som är mest patetiskt – att låtsas som att man inte bryr sig att ingen längre kommenterar i bloggen eller att faktiskt erkänna att man bryr sig. Kanske lika patetiskt. Självklart är kommentarerna en boost för egot men det är ju bara en blogg och det är bara att konstatera att allt är tillbaka där det bör vara.
 4. Tänker att det är även rätt patetiskt att jag anmält mig till ytterligare en snordyr kurs för Greg. Jag har ju redan gått flera kurser, borde ju kunna det där nu.

Imorgon är en annan dag…men idag soy un perdedor…

11 svar

 1. Tänkte faktiskt kommentera punkt 1 redan innan jag läste punkt 3 😉

  Jag blir så otroligt berörd när jag läser om hundar som blivit rädda och rymt. Man skulle helst vilja sätta sig i bilen och åka och hjälpa till och leta, men det faller ju på sin egen orimlighet. Hoppas hon kommer till rätta snabbt.

  Sen blir jag så EXTREMT förbannad på helveteshundägare som inte fattar vad deras j-la hundar ställer till med.

  Tidigare så brukade jag ofta låta Troya gå lös på morgonpromenaden runt kvarteret, men det gör jag nästan aldrig numera. Anledningen är en kärring som låter sin ridgeback gå lös. Det är i grunden en snäll hund, men va f-n spelar det för roll när hon en dag av någon underlig anledning bara rusar fram mot Troya som blir jätterädd och springar rakt ut i gatan! Att sen kärringen står och ropar “hon är snäll” gör ju inte saken på något vis bättre. Numera har jag som sagt Troya i koppel för att undvika situationen och det gör mig ännu mer förbannad. Bara för att den där kärringen inte kan ha ordning på sin hund så får min hund inte friheten att gå och nosa som hon vill på morgonen. :t

 2. *ler* Vi har alla våra dagar. Tänkte på detta med kommenterar i bloggar. Jag själv kan ibland vara lite lat och inte skriva något. Men visst tar man åt sig när ingen skriver.

 3. Tycker också det är tråkigt när ingen kommenterar. Typ, man lägger upp en film på ett fint lopp och man ser att 160 pers har tittat på filmen och ingen orkar kommentera… Men men man kan ju inte tvinga folk att kommentera, men uppmuntra när de gör det så att folk vill skriva mer kanske… vad vet jag, jag drunknar inte direkt i kommentarer jag heller även om det blivit ett rejält uppsving i engagemanget hos mina läsare efter Ilas benbrott.

 4. Det var lättare att kommentera i den förra…

  Lovis blev när hon var ung skrämd i skogen en gång och stack. Jag hann tänka många tankar på vägen hem men tack o lov stog hon på trappan när jag kom hem, hon var väldigt upprörd o bara skrek…

 5. Nej, jag vill verkligen inte tvinga någon att skriva kommentar. Däremot tänkte jag prova korrigering á la Cesar med ett snärtigt koppelryck, kan funka! 🙂 Egentligen känner jag mest att det är fråga om att det är pinsamt att erkänna eller prata om, för visst är det kul och samtidigt är det bara en blogg…ja everybody knows…

 6. Tack för att du tar min kurs ikväll!!! *snorig, febrig och allmänt äcklig* Och jag håller med, det suger med lite kommentarer i bloggen, jag känner precis likadant. Why bother liksom?

 7. Hej Mette, brukar läsa din blogg men tillhör dom där fega fönstertittarna!!! Men måset skriva att jag blev väldigt glad när jag läste att du slutligen bestämt dig för att gå Greg-kursen ändå!!! Behöver tröst ifall Greg skäller på mig & Jojo för att vi inte gjort vår “foundation” helt enligt hans dvd. Bella & jag har också haft ett skitår resultat- och utvecklingsmässigt men delvis kan jag skylla på min andra omgång av bröstcancern. Men nu är prognosen god så nästa år måste det bli skärpning!!! Nnacy & Bella & Jojo

 8. Jag är tyvärr inte inne på nätet lika mycket nu när jag jobbar som när ajg pluggade (hmmm… pluggade ju på heltid så borde inte hunnit då heller, konstigt vad tid man ändå hade) Men läser mellan varven i alla fall. Din blogg är ju högprioriterad i alla fall.

  KRAMAR!

 9. Jag kände precis lika dant som du tidigare, att varför är det aldrig någon som kommenterar i min blogg, när alla andras bloggar kan ha 500 kommentarer, oavsett om de skriver om helt ointressanta saker…

  Men kan du se besöksstatestiken på din blogg? Jag brukar rätta mig efter den istället, för ofta kan det vara närmare 200 personer inne på min blogg, och kanske tre kommentarer. För varför skulle nästan 200 personer ta sig tid till att läsa min blogg om de inte bryr sig liksom…även om de inte lämnar kommentarer…

  PS: jag läser din blogg nästan varje dag, och jag lämnar ju inte så ofta kommentarer jag heller…kanske är jag rädd för dig…haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.