I söndags blev jag matförgiftad *urk*. Käkade på Wok Kitchen på Burlövs center, märkte förstås inget då. Jag var helt super-superhungrig och tittade väl inte så noga på kycklingen dessvärre. Sen på natten fick jag lida för det…pratade med jämna mellanrum med toaletten i tolvtimmar framåt och var totalt däckad efter med feber. Jag är fortfarande supertrött och tagen efter det dygnet. Man borde kanske göra en anmälan till hälsovårdsmyndigheten eller nått? Tidigare i somras så var det faktiskt en tjej som begärde sina pengar tillbaka efter att ha varit magsjuk hela natten när jag var där och handlade, jag hade då redan betalt och var hungrig så jag lät det passera, dumt nog och har glömt bort tills nu.

I söndags började jag med att kika på Liras Korning, det såg fint ut. Hon är mattes tjej och visade det till och från på korningen, fast det blev bra än då. Därefter körde jag mettmobilen ut på Revinge och lade ett spår till Tux. Det blev väl lite si och så med spårningen. Det regnade när jag la spåret och på den dryga timme jag var ute och promenerade skiftade vädret om så att solen kom fram och det torkade upp rejält. Det gjorde spåret lite svårare än vad vi kanske behöver just nu. Tux spårar inte superbra just nu eller kanske jag skulle skriva de två spår vi har gått sedan typ uppflytten 🙂 … Han går in med liv och lust och flaxar både hit och dit, ringar i vinklarna sen när han blir lite tröttare spårar han lite bättre för att på slutet återigen börja kryssa men då för att han är trött. Nästa gång så skall jag köra på kort lina och hålla emot så att jag hindrar honom både i fart och kryssning med förhoppning om att han skall upptäcka att det blir så mkt lättare så. Sen har jag haft med Ozzy i spåret och jag tror att det kanske inte heller är så bra för det taggar nog upp en redan taggad Tux. Jag skulle ha tränat upplet oxå men den ödesdigra hungern satte stopp för det.

Igår blev det då ingen träning, totalt apatisk.

Idag körde jag en kombination som jag byggt ihop själv. Mija hade ställt upp en del av en bana i sin blogg och kände att jag ville prova något liknande, tyvärr fanns inte hela banan på nätet så jag fick improvisera lite.

Jag skissade upp en övning hemma men tyckte sen att gappet mellan hindren där de skulle in mellan blev för litet så jag justerade det till exakt 1 meter mellan hinderstöden.

in_mellan_hinder.gif

Jag glömde att köra den rosa av någon anledning men körde de andra två åt bägge hållen. Både Tux och Ozzy tyckte det var okomplicerat. Någon gång så man en liten antydan till flicktendens hos Tux när han kom in genom gappet mellan hindren, det var de gånger jag var sen att vrida runt och han inte fick signal från mig. Dock tyckte jag det var lite lurigt att själv handla denna situation, jag kände att jag var tvungen att släppa hunden med blicken för att tittar så att jag hamnade exakt rätt vid gappet, det blev en konstig känsla. Påminde faktiskt lite om när man gör blindbyten, vilket jag inte gör så ofta och aldrig medvetet med Tux.

<a href=”http://www.bloggkoll.com/blogg/210929/metteozzyse?claim=6t348jmzmhn”>Följ min blogg med bloggkoll</a>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.