Vilket väder och det skall fortsätta imorgon *love*!

Ozzy fick vänta nästan hela dagen på att springa och då var han så gasen att han glömde en lilla lilla gnutta kunskap han har om kontaktfält vilket resulterade i frivillig disk. I hoppklassen började han med att riva första hindret och sen tappade jag totalt greppet om handlingen och det blev en disk där oxå. Det är inte någon fördel för min hetsiga lilla terrier att marineras nästan en hel dag på tävlingsbanan…*s*

Tux, ja han var inte mycket bättre än Ozzy i agilityklassen och där var jag inte beredd så jag släppte tyvärr genom ett misslyckat kontaktfält men tog mig i kragen sedan. Nu är det tummen i ögat som gäller på herrn…

Hoppklassen resulterade i fem fel då han petade långhoppet. Jag tror jag störde honom lite då jag såg att jag var på väg in i ett hinder och girade lite och flaxade lite med armarna, hann liksom tänka att det kan nog störa Tux. Annars är nöjd med min plan och hur den slog ut, jag var nästan på väg att revidera den innan start då ingen annan gjorde som jag. Jag är en fegis ibland men det blev ju bra, jag hade inte ändrat på planen om jag fått springa om. Jag hade sett till att röra mig lite kvickare i framförbytena på första sträckan och möjligen flyttat lite på ett framförbyte jag gjorde inne banan, där jag störde Tux väg lite. Detaljer, detaljer…skönt att jag inte fegade vilket fall som helst.

Dagen avslutades med promenader och ordentlig simning för hundarna hemma hos Jenny D, vi liksom passade på när hon inte var där 🙂 . Grym badplats tyckte hundarna och mattarna, kul att kunna gå med hundarna ute på bryggor när de simmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.