Som vanligt på torsdagar, agilityträning. Det var ett bra tag sedan jag var med och det känns nyttigt att vara tillbaka.

Det blev Kenth Svartbergs Hopp och Agility från Bro-Håbo.

Agilityklassen gick väldigt bra, det kändes bra och vi fick fina linjer. Men hoppklassen fick jag ingen bra linje från 5 till och med 8. Det kändes som jag inte ens skulle få det om jag tjatade om banan 15 000 ggr, han kom i fel riktning hela tiden och fick vida svängar. Resten var väl okej, jag halkade omkull en gång så det förstörde ju lite.

Nu, till duschen och sen hundmassage…

Och förresten GRATTIS till Smack som tagit första pris i lydnadsklass 1! 

Ozzy kavalkad!

ozzykavalkad.jpg

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.