Greg kommer till byn….Jag kan inte bestämma mig. Egentligen borde det kanske vara självklart men 8000 kr är hutlöst mycket pengar. Kommer jag få tillbaka så mycket att det är värt den summan? Om jag skall vara ärlig ansåg jag inte att jag fick det förra gången jag gick kurs. Inte så att det var dåligt men jag hade lika gärna gått som åhörare. Jag fick ingen personlig information och jag upplevde att jag fick avsevärt mycket mindre tid på banan än övrig då vi ofta klarade övningen på första eller andra försöket.  Ovanpå det riskerar man att missa saker för att man skall gå av sin hund, värma upp eller belöna. Ytterligare en negativ sak är att ibland pratar åhörarna lite över ens huvud, ibland. Det kan vara att de använder de som springer som exempel, negativt sådant eller som sagt börjar prata och diskutera medan jag tar hand om min hund. Det handlar inte om att jag anser att jag kan systemet eller att vi är så mycket bättre utan om jag de facto får tillbaka det jag betalar.

Åhörarplatserna är på tok för billiga men jag hatar att stå bredvid, jag vill träna med min egen hund.

Ett av många i-landsproblem man kan ha….

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.