Keep it simple, stupid eller enbart torftigt språk?

Började fundera på vilka signaler jag använder i agilityn:

Sen är det väl lite mer diffusa saker, säkert en del som man kanske inte är medveten om men givetvis är kroppsriktningen viktig detalj oxå. Det enda hinder som jag konsekvent använder namn på är slalom, på de flesta andra säger jag inget. Det händer att jag säger tunnel men det är mest om jag känner att det finns några tveksamheter.

Skissade lite på några av banorna i England. Det blev väl inte jordens mest exakta skisser men här ett smakprov på några banor, på ett ungefär då…

agilitygrade67.gif

bopenagility.gif

grade6jump.gif

hoppgrade67.gif

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.