Kvällens tävling blev en trevlig tävling på flera plan för mig.

*Tux tillbaka på tävlingsbanan.

*Inga latmaskar att hetsa upp sig på ;).

*Blev klar med allt förarbete till banorna i god tid så jag hann gå med hundarna innan banvandring.

I agilityloppet rev tyvärr Tux långhoppet. Tror det var för att jag bromsade in tvärt men skall kika på filmen noga. Jag kom av mig handlingen lite där och då men annars är jag nöjd med loppet. Vi blev 4:a då det enbart var 3 nollor. Vilket innebär att vi fick en SM-pinne, något vi verkligen behöver efter att ha diskat oss och varit borta från massor av tävlingar.

Hopploppet blev rätt rörigt men nollat. Starten var en mardrömsstart för mig och Tux jag visste att han skulle kunna dra mot slalom. Det gjorde han, kan man lugnt säga. Kändes som jag fick hala in honom för att inte skulle ta slalom…Sen fick vi ytterligare en vid sväng efter en oxer, där vet jag inte riktigt varför han drog ut.  Tjusigast var nog när jag höll på hamna på fel sida av långhoppet när Tux var inne i en tunnel och gjorde värsta stäppdansen innan jag kom på att jag var på fel sida.

Vackert var det inte men vad gör det när det räckte till seger och SM-pinne.

Kul att tävla med gaphalsen igen! För inte hade han blivit tyst under denna ofrivilliga bortavaro. 🙂

7 svar

 1. Kul att åtminståne en av tävlingsdagarna flöt på bra! Håller med dig om att det är skittrist när inte alla ställer upp.. allt hade blivit så enkelt om ALLA la lite tid på att hjälpa till istället för att låta några få dra jättelass!

  Grattis till nollor och pinnar!

  Vi ses på någon tävling framöver!

  Mvh Anna med Icka och Tingeling

 2. Grattis till vinsten med svarta faran! Å tack för en trevlig och mysig kvällstävling! 🙂

 3. Grattis till SM-pinnarna 😀

  Det trista är att dom där fripassagerarna tar så mycket energi från en. Man tappar lusten att slita gratis i timmar när man ser andra som bara skördar frukten av jobbet. Varför ska jag jobba gratis för dom när jag inte får någonting tillbaks?!?! Det tycker jag är jättetrist för egentligen är det mycket som är kul med att ordna en tävling!!

  Det allra värsta är att fripassagerarna syns så mycket så man glömmer bort att det faktiskt finns väldigt många som hjälper till väldigt mycket. Känns som det aldrig varit så många som hjälpt till ”hela vägen” på själva tävlingsdagarna dvs från iordningställande av tävlingsplatsen till undanröjningen efteråt. Det var glädjande att det inte var samma lilla handfull som var kvar till sista tältet var nerpackad och sista listorna utskrivna. Kul att det var så många nya ”gamla vanliga” 😀

  Tävlingen igår var rena himmelriket ur arrangörssynpunkt med en liten reservgrupp av arbetsvilliga funktionärer som man bara kunde be hoppa in och som gjorde det utan att blinka. Tänk om man alltid hade haft det så. Då hade det garanterat blivit många fler tävlingar arrangerade det kan jag lova.

 4. Bravo – det behöver inte alltid vara snyggt… Ibland är det skönt att kämpa och slita för resultatet och Tux är ju en häftig hund med mycket glöd… Kul är det alltid att se på er…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.