Träning i arla morgonstund. Det fanns en färdig bana så jag latade mig lite och använde den. Det är första banan Tux och jag springer på en månad och lite till. Tån fungerar ok, han verkar inte ha några bekymmer/ont fast klon inte är helt ute än. Min pappa tittade på den igår och vi bestämde att jag skulle fortsätta med väteperoxid ett tag till. Väteperoxidet har blekt Tux päls på den tån, den är numera roströd bitvis. Det ser ut som intorkat blod men det är det alltså inte.

Träningen gick väl sisådär, rätt okej. Jag hade problem med sekvensen efter A:et. Vi hoppade på 65 cm och antingen blev han grymt tight 11 och 12 med rivning eller väldigt nära rivning. Om jag försökte hålla ut honom i threadlen så pep han iväg till 12 baklänges. Blev faktiskt så att ju mer jag trixade ju sämre blev det så jag fick gå och göra annat en stund. Det var framför allt min timing och förflyttning som blev kass för jag började fokusera på om Tux tog ut svängen ordentligt, om han var i hindren och inte på hur jag skulle flytta mig. Man kan ju inte heller stå och tjata hur länge som helst när det är en bra bit över 25 redan på morgonen.

agility28_07_2008.gif

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.