Igår var det freestyletävling på klubben. Jag var nere och kikade. Det var kul förutom att det var rätt segt mellan ekipagen, tog all evighet för domarna att sätta poängen. Jag har lite funderingar på att starta Ozzy men tycker att det är svårt att få ihop ett program, svårt att lägga upp movesen. Kanske någon gång i framtiden. Jag fick med mig lite tankar när jag åkte hem..

Jag tog lite bilder men hinner inte lägga upp dom på fotosidan förrän om några dagar..semesterbusy. Men här några vilket fall..man borde ha antecknat vilka låtar de dansar till oxå. 🙂

img_4988.jpg

Enda killen..

img_5016.jpg

img_5033.jpg

Csilla look-alike… 

img_5044.jpg

Spark med liten hund eller nått..

img_5063.jpg

Nose touch à la freestyle..Johanna Allanach

img_5124.jpg

Li och Grynet

img_5162.jpg

Johanna igen, hon hade mååånga hundar.

4 svar

  1. Snygga bilder! Ser fram emot att se resten. Klart du ska starta Ozzy. Jag har sett er och han är sjukt duktig. Om du har problem att få ihop rörelserna är det bara att hugg tag i mig på klubben så kan jag hjälpa dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.