Varför känns det lite som man lurat någon när butiken troligen felmärkt en vara? Samtidigt känner jag mig otroligt nöjd. 🙂 Jag var för att uppgradera min sverigeklädesgarderob inför stundande (förhoppningsvis) resa och kikade då även på lite mer reakläder. Såg ett par regnbyxor som verkade najsa, för golfare och i stretch. De som var i chockrosa och turkost var nedsatta till 399 men var antingen i små storlekar eller stoora storlekar, plus att färgerna var rätt skrälliga. Det senare kan man väl leva med men som sagt de skall ju passa oxå. Sen hängde det flera gråa i alla storlekar men de verkade inte nedsatta men de hängde på reahyllan. Jag hade dock sådan tur, för tur måste man kalla det när man är på Stadium, att det kom ett butiksbiträde förbi så jag passade på att fråga om inte de gråa var på rea oxå. Hon tog byxorna och knallade iväg och när hon kom tillbaka så sa hon att de visst var på rea och de kostade 299 kr..Jag ryckte snabbt tag i dom och kände mig himla nöjd. Jag sparade en 100 lapp och slipper gå i chockrosa regnbyxor. En sverigetröja fick vi med oss oxå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.