Jag har ett antal ljudböcker som jag gärna skulle vilja byta mot andra. Jag vill byta rakt av eller nått i den stilen, jag är inte så kinkig. Om någon är intresserad så hör gärna av er till mig. De flesta av böckerna har kostat mellan 100 och 150 riksdaler.

I lagens limo – Michael Connelly (12 cd)

Tillsammans är man mindre ensam – Anna Gavalda (13 cd)

Flickan med majblommorna – Karin Wahlberg (12 cd)

Mörker, ta min hand – Dennis Lehane (11 cd)

Skuggspel – Michael Connelly (10 cd)

Svart fjäril – Anna Jansson (9 cd)

Mannen i sjön – Arnaldur Indridason (11 cd)

Slumpvandring – Majgull Axelsson (11 cd)

Ett svar

  1. Ja billig i drift är ju alltid något 😉 – tack för senast, borde göra om det, synd bara att det är så förbaskat långt emellan bara…ska väl ta o försöka hitta nån trevlig tävling åt ditt håll! Trevlig vecka själv ska jag tillbringa resten av den med att måla garaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.