Igår kväll roade jag mig med att fixa med en bråkdel av bilderna jag tog på min resa till Tromsö där jag var med och fotograferade på Tonje och Bredes bröllop.

Jag har aldrig fotat på ett bröllop tidigare och jag var mycket tveksam till att åka. Man vill liksom inte misslyckas med fotona på ett bröllop. Jag besämde mig trotsallt för att åka, flera orsaker men förutom att jag förstås gillar att fota så var ett tungt själ att jag ofta tackar nej till saker av ren och skär feghet. Sen ville jag väldigt gärna få se en liten del av Nordnorge. Norge har inte bara bättre skidåkare, olja utan även coolare fjäll än Sverige. J Jag måste spara pengar så jag kan åka på späckhuggarsafari och se fjällen från havet…för vackert är det.

tb5.jpg

Bröllopet var sista helgen i juni och jag flög upp på torsdagsmorgon. Tonje och jag scoutade lite olika platser att ta foton på, jag fick mig god mat inne i Tromsö och se lite av stan. Min tanke var att jag skulle turista lite mer på fredagen. Tji, fick jag!

När jag vaknade på fredagen så hade jag dånande huvudvärk. Jag trodde det var för att jag druckit för lite dagen innan så jag går och tar mig ett par glas vatten. Strax efter det börjar jag spy, fy fan…Det finns inget värre och jag fick lätt panik. Maginfluensa, kräksjuka, tänk om jag smittat brudparet med något! Jag kunde verkligen se framför hur antingen paret skulle få spendera sin bröllopsdag på toaletten. Vilken mardröm.

Jag sov hela dagen förutom några besök *you know where*. Tack och lov så kvicknade jag till framåt kvällen men jag vågade inte äta något utan fastade fram till nästa dag.

Bröllopet var väldigt fint och jag hoppas att Tonje och Brede skall hitta ett antal bilder de gillar (när jag blir klar med dom). Jag hade det otroligt trevligt under hela vistelsen, mötte så många öppna och trevliga människor. Detta var något som jag var lite orolig för innan bröllopet, för jag är ju rätt blyg (fin omskrivning för trist ;.)), men som sagt det var fantastiskt trevligt.

Jag fotograferade under hela bröllopet, många många bilder. Lägger enbart ut några här:

tb6.jpg

tb1.jpg

tb2.jpg

tb3.jpg

tb4.jpg

tb7.jpg

7 svar

 1. Tack för grattiset! Nu tycker jag ju egentligen att andra titlar är roligare, men när Tess är bara 9 mnd, så får vi klara oss med utställingstitlar så länge… 😉 Jätteroligt att se alla fina foton från bröllopet, KANONFINA! Ser verkligen fram emot att se dom resterande! 🙂

 2. Trevlig blogg du har skaffat!
  Och inte sjutton hade du behövt oroa dig för bilderna från bröllopet, för de är ju helt otroligt underbara!!! Jag tycker många sådana bilder kan bli förutsägbara och “uppställda” men du har lyckats fånga känslan och ögonblicket! 🙂

 3. Ah Mette, så flotte bilder du har tatt! Du gjorde vikelig en aldeles fantastisk jobb, jeg er så nøjd med at jeg valgte deg og at du sa ja til å være vår fotograf!
  Det er absolut ingen stress med å gjøre ferdig bildene, men vi skulle hatt ett (fint) til å sette i lokalavisen og ett til takkekortene, som vi håper på å kunne sende ut til folk i august. Vi kan jo mailes nærmere.

  Stor klem fra meg og nok en gang – hjertelig takk!

  Tonje 🙂

 4. Wow… Det är ju “nästan” att man blir sugen att gifta sig när man ser dom superba bilderna du tagit.
  Stiligt Mette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.