Ja, det här jag kommer skriva om våra förehavanden och framförallt lägga ut foton. Det känns något mer hemtrevligt än hos blogtown då man kan läsa lite om hundarna och såsmåning om även om mig.

Jag sitter just nu på Scandic i Upplands-Väsby men imorgon eftermiddag åker jag till Eskilstuna. Jag har inte tränat så mycket förutom den kvällen jag kom. Däremot har vi gått flera långa promenader. Jag har försökt att hitta någonstans för hundarna att bada men det har varit så långgrunt och stenigt på de ställen jag har hittat att jag har inte vågat låta Tux sticka ut på det djupa då jag är rädd att Tux skrapar upp sin klolösa tå på vägen ut eller in.

Tux slår gärna upp toppen på klokapseln och har jag honom bandagerad så blir det varmt och klibbigt med följd att han lätt skaver upp istället. Moment 22…Mycket tveksamt om jag kommer kunna starta honom i Karlstad. Det känns verkligen som hela säsongen kommer bli sabbad på grund av det här med klon och tån. Jag har redan missat flera tävlingar och vi är totalt ur form då vi inte kan träna agility. Trist är det, känner mig riktigt nere.

Det jag hoppas mest just nu är att vi skall kunna vara i sådant skicka att vi kan åka till England och vara med på KC-agilityfestival andra helgen i augusti. Ja, allra helst vill jag komma igång nu men som alternativ. Tux är inte halt och är inte speciellt besvärad av sin klo men man bör inte få den uppslagen gång på gång och det är det som oroar mig.

2 svar

  1. Snyyygg blogg och sidor! *avis* Hoppas Tux är så bra att ni kan starta! Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.