Det var en så creepy snubbe i Upplands-Väsby. Jag såg honom redan första dagen, vet inte varför jag la märke till honom men troligen enbart för att han körde förbi mig ett par gånger.

När jag jobbar så är det rätt många som reagerar, som glor, knackar på rutan och frågar vad jag pysslar med. Det händer ibland att folk följer efter mig med bil för de typ tror att jag är inbrottstjuv eller nått. Detta är inget konstigt för jag kör rätt långsamt runt, ganska ofta kör jag flera gånger förbi samma ställe.

Dag två i Väsby så kör jag in vid en skola som ligger rätt avsides, jag stannar där för att jag skall göra ett antal rapporter om ändringar i kartan. Ungefär samtidigt som jag kör in på parkeringen vid skolan kommer den här BMW-snubben in på parkeringen och ställer sig rätt nära mig. Först tänker jag att han väntar på någon men sen flyttar han liksom runt bilen, kör ut från parkeringen och kör in igen. Hela tiden så tittar han in i min bil. Så jag börjar fundera på han är ute på någon blind date och han kanske tror att jag är den andra delen av daten (ve och fasa!). Jag ignorer honom verkligen, sitter helt försjunken i min dator och när jag är klar så kör jag. Han kör efter…

Senare under dagen så ser jag honom flera gånger, han kör bara runt i sin BMW.

Droppen var dock imorse när han stod på Scandicparkeringen när jag kom ut från hotellet…så jäkla creepy.  Han följde efter mig in på StatOil och sen kom han långsamt körande förbi när jag stod parkerad längs med gatan lite senare.

Måste säga att jag är rätt lättad över att ha lämnat Upplands-Väsby..

Att kommentera

Vet inte varför kommenteringen är konstig, när jag skriver kommentar ser jag texten. Måste nog be Robert om hjälp :).

5 svar

  1. Vilken fin sida! (får ändra min länkning till denna)
    Fy vad läskigt det lät med han i BMW:n – förstår att det är skönt att ha lämnat Upplands-Väsby 🙂

    Hälsningar
    Maria, Smack och Tashi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.