Jupp jag är på väg bort både fysiskt och in tha cyberspace. Jag reser till Stockholm imorgon. Jag skall jobba först några dagar i Sollentuna för att sedan åka till Eskilstuna och Strängnäs. Sen åker jag vidare till Karlstad som de flesta i agility-sverige. Sen är det bara en vecka kvar innan semestern.

Sen håller jag på och jobbar med min nya sida/blogg. Den ligger inte ute för offentligheten än då jag inte flyttat alla blogginlägg, skrivit färdigt sidorna. Men det blir vilket fall trivsammare än här, även om det mest är för min egen fåfängas skull.

Jag skulle skriva om mitt lilla äventyr uppe i Tromsö som bröllopsfotograf men det får vänta till jag blir klar med den andra sidan.

Var vilket fall hos Helsingborgs Djursjukhus idag med Tux. Veterinären tyckte att Tux klo eller vad man nu skall säga inte såg så illa ut. Han röntgades en gång till för jag var nojig och nej inget syndes denna gången heller. Men om han skulle få ont i tån när klon har kommit längre så kunde vi göra en så kallad lysning av tån för att kolla ligamenten och den yttre leden mer i detalj. Jag fick oxå en bra plan för att hålla klokapseln i så bra skick som det går. Försiktig optimism helt enkelt.

Nu är det Morden i Midsomer, måste gå…

Ett svar

 1. Emelie:
  Åh så skönt med Tuxen! Lät ju riktigt bra!!

  Linda:
  Ska bli spännande att se din nya sida.
  Håller tummarna att Tux inte får mer ont i sin klo.
  Lycka till på Värmlandshôppet!

  Så du är också en flitig p3-lyssnare…
  Eva:
  Om det är trasig klo så har jag bra tips på hur man “lagar” den. Hör av dig på mailen i så fall.

  Mari:
  Skönt att det verkar okej med klon. Hör av dig om du vill ha träningssällskap när du är i krokarna.

  Eva igen:
  Eva K var det som skrev ovan… finns ju många evor

  Tommy:
  Pssst, du är välkommmen att ta ett träningspas på Strängnäs LKK, om du tar med nån rolig “metteövning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.