Tux och jag tävlade lydnad idag. Vi fick ihop 271 poäng och vann klassen. Det var ett par duktiga ekipage med men det ville sig inte för någon så Tux var den enda som fick första pris. Det var kanske värmen som gjorde det.

Tux satte sig och la sig igen tyvärr under platsliggningen. Det hade tydligen kliat förfärligt på hans tass och han hade legat försökt klia utan att gå upp, varit mkt besvärad. Han är ursäktad då han blivit av med sin klo på den tån (lång historia som får dras någon annan gång) och det rinner lite sårvätska där och när han är stilla så vill flugor och annat småkryp gotta sig om de får chansen.

Tux lät lite men det var mest mellan momenten. Han var lugn hyffsat länge men började tagga till när jag ställde upp för rutan. Han slarvade med avlämnandet vid både dirigeringsapporteringen och vittringen, släppte och tog upp. Sen sprang han igenom rutan, gick in igen men jag sa stå försent så han hamnade väldigt nära kanten och han lägger sig lite framåt så jag fick backa honom vilket innebar ngt extra kommando. I övrigt är jag nöjd med vad vi presterade.

Ett svar

 1. Mari:
  Jättegrattis till förstapriset. Låter läskigt, det där med klon.

  Fanny:
  Grattis till förstapriset!

  Petra:
  Grattis!

  Martina:
  GRATTIS

  Emelie:
  Grattis till första priset! Bra gjort!

  Yatzi:
  GRATTIS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.