Skriver ett svar här så att de som går in i mitt fotoalbum från denna blogg kan läsa.

Självklart får ni använda bilderna till era hemsidor, klubbens sida eller all annan ideell verksamhet. Det är en av poängerna med att jag tar bilder.

SM-bilderna kommer ligga här, dock här jag långt ifrån färdig. Det kommer ut många fler album men det så himla mycket annat som skall hinnas med oxå.

Ett svar

 1. Ida:
  Tack Mette för fina bilder från SM! Himla fina foton på Ally från lagklassen, roligt att se hur grym hon är på oxrar…hihi

  Åsa o toktassarna:
  Tackar jag med för bilderna på Lovis!

  Mari:
  Säger detsamma. Jättetack, för otroligt fina bilder.

  Tina, Aiko o Mick:
  Hej! Jag lånade med mig bilder till min hemsida, jisses vad snygga de var!
  Håller för övrigt med dig angående uppfarter.. Min Mick har ben som en gasell vilket innebär att jag måste stoppa honom på nåt vis :o(
  /Tina

  Jeanette:
  Hei
  Håper det er ok at jeg stjeler ett bilde av Hyper, setter link ved bilde til siden din.

  ps: jeg titter forresten inn då og då

  Anna Käll:
  Wee jag har inte varit inne på din fotosida på länge, men det fanns ju massa fina tildabilder (och andra bilder Diggar den när hon kommer ur säcken i råådalen. Toppen, kommer säkert använda någon när jag får tid till lite uppdatering på hemsida.

  Linda:
  En objektivfråga, har själv canon och är på jakt efter ett bra objektiv för att bla fotografera hundar i rörelse. Kan du rekommendera något?

  Mette:
  Tyvärr är det så att man i mångt och mycket får det man betalar för när det gäller objektiv. Det är helt enkelt väldigt svårt och fynda då riktigt bra objektiv kostar mycket.

  När det gäller agilitybilder så måste objektivet vilket fall som helst vara snabbt och helt ligga inom 70-200 mm. När det gäller ljusstyrka så tycker jag att det beror på hur viktigt det är för en att kunna fota i alla lägen. Om man nöjer sig med att fota när vädret säger att det är okej så kan man köpa ett objektiv som inte är så ljusstarkt och därmed spara pengar. Då kan man inte fota agilitybilder eller liknande när det är mulet, stora delar av vintern eller inomhus. Men man kan få bra hundbilder när det är ljust/soligt.

  Jag personligen skulle nog satsa på ett 70-200 4L begagnat om jag inte hade så mkt pengar att lägga på objektiv. Det är stort och klumpigt men kvaliteten på bildern är BRA. Idag kan nog hitta ett sådant begagnat från 3500 till 4500. Välskötta objektiv har mycket lång livstid så jag tycker inte det är speciellt farligt att köpa begagnat.

  Linda:
  Tusen tack för ditt svar! Var faktiskt inne på ett 70-200.

  eva marie:
  så jäkla grymma bilder!! kanonjobbat!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.