Ingen SM-form här inte men vi skall nog kunna roa oss ändå. Just nu känns det liksom som det är en stor grej när vi grejjar ett lopp och då kan ni ju bara tänka er hur det skulle vara att grejja fyra lopp.. Formsvackan har sina orsaker och vi skall nog kunna ta oss ur den alldeles strax, fast kanske inte riktigt till helgen. Känner mig just nu som klassutfyllnad..

Rubriken är för den delen ett citat från Zlatan…jag skulle nog behöva gå en kurs där.

Jag har lagt ut bilder från Råådalen. Tyvärr så hade jag glömt att ändra två inställningar på kameran (trött och slarvig) så jag är inte helt nöjd med kvaliteten och en hel del bilder gick raka vägen till soptunnan.

Måste även nämna ett klotter som jag har gått förbi nu några dagar, det får mig att skratta fast egentligen är det inte ett dugg roligt. Det är mer att vissa människor verkar verkligen inte använda sin hjärna alls som gör det lite komiskt. Jag bor i utkanten av Malmö och det finns ett cykelväg som egentligen är ett gammalt järnvägsspår som går ut på landet väldigt nära vårt hus. På den här cykelvägen kan man sedan några dagar läsa följande, med denna stavning:

Utt med alla invandrare fö fan

Förutom att barnrumporna har lyckats stava fel till de svåra orden ut och för så har de placerat sitt budskap på kanten till ingenting. För de har nämligen skrivit det utanför det sista huset innan alla åkrar börjar, det sista huset är dessutom golfklubbens klubbstuga. Ni vet den där invandrartäta sporten golf…typ den vitaste (kanske rödaste nu efter all sol) sporten av alla sporter. Jag kanske har missat något, deras målgrupp är kanske några gamla golfande pensionärer eller så är det enbart riktigt jäkla korkade…

Ett svar

  1. Pia:
    Lycka till på SM. Jag håller tummarna stenhårt…även om ni “bara” är klassutfyllnad
    Kram på er båda!!!

    Gunvor:
    Instämmer med föregående “talare” LYCKA TILL!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.