Många tror att det är lätt att vara en hundfar men det skall jag tala om för er gott folk, det har varit två år av hårt slit. Man måste läsa en massa bloggar för att hålla sig ájour, se till att hålla ordning på sig själv så inte barnen blir duktigare än en själv och mycket annat.

Sen skall man liksom ha en cool attityd oxå, jag menar hur kul är det att på en agilitytävling helt plötsligt träffa en slyngel som påstår sig vara ens son..då gäller det att inte tappa fattningen. Tänk om ägaren vill ha något sorts underhåll eller nått? Nä, hålla huvudet kallt och låtsas som om det regnar… /Tux

GRATTIS Roscanaille’s S-kull på två årsdagen!

Ett svar

 1. Soya:
  Det där var inte snällt gjort!!! Hm det är visst jag som hänger i Smarts öra …ångrar mig lite när jag ser kortet…Tur at Smart inte fick hängöra efter det där!
  Jag tycker du sköter dig utmärkt som farsgubbe, Tux!

  Yatzi:
  Tycker allt att du är en bra förebild, så duktig som du är

  Lisa`\Eliver:
  Verdens kuleste bilde!!

  Grattis på 2 års dagen til alle Tux bebisser

  Smack:
  Jag tycker du är cool och en häftig far – Ska bli precis som du…. (ajdå det skulle jag nog inte sagt – inte precis cool)

  Smacks lopp:
  http:// http://www.youtube.com/ watch?v=gmQceFSEPYI

  Pia:
  Vilket tufft foto
  Och oj vad tiden går……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.