Dagarna i Hässleholm har verkligen varit hektiska, det har gått i ett hela tiden. Man har inte fått sitta mycket på den tjocka feta gumpen…fast det är väl bra det för det gör man ju så mycket i jobbet ändå. Hässleholm är sådan superproffs som arrangörer, går nästan lite väl fort ibland. Men vi gillar Hässleholm, härligt med en klubb som har kanonhinder och som har mycket tävlingar.

Tux – lördag

Lagloppet – noll fel, bra lopp! Laget fick en SM-pinne..Tux: Matte:

Hopp 3 – rivning, troligen mitt fel då jag viftade runt med armen, dessutom for han ut långt åt helvete mellan 3 och 4. Tappade massor av tid..Tux: Matte:

Agility 3 – var ett bra lopp ända tills jag klantade till mig när jag skulle se att han verkligen tog balans istället för tunnel som låg under. Klantmatte! Tux: Matte: 

Hässleholms cupen hopploppet – oj, jag var så laddad inför detta loppet. Rolig bana! Tyvärr blev loppet inte så bra som jag hade tänkt mig. Först tappade Tux lite fart in en sväng där jag var rädd att han skulle dra till slalom, sen lyssnade han inte till mitt sväng tillbaka kommando utan for iväg en bra bit. Som kolassås på mjukglassen tryckte jag ut honom vid en tunnelingång så han velade himla mycket. Det var verklig vägransvarning men i mål kom vi med noll fel. Låg förstås en bit bakom ledaren men inte totalt avängd, typ 1,5 sekunder. Tux: Matte:

Ozzy – lördag

Hopp 3 – Åsa och jag höll på missa banvandringen. Loppet var okej men tyvärr rev Ozzy ett hinder. Han hoppade av för tidigt, sånt som han gör. Loppan: Matte:

Agility 3 – kors i taket. Ozzy vann! Tur skall man ha…Loppan: Matte:

Hässleholms cupen hopploppet – disk. Ozzy struntar i en serpentin vilket jag borde ha kunnat vara med på för han ser inte alltid dom. Loppan: Matte:

Tux söndag

Agility 3 – Tux flöt ut lite i de två första svängarna. Sen flöt det på riktigt bra till på slutet där man skulle göra en threadle från balans till ett hopphinder. Tux svarade perfekt på threadle armen varvid jag tyckte att saken var biff och började röra mig framåt mot tunneln som skulle tas efter threadlen. Men då trodde Tux att det var fel och liksom släppte ur threadlen och så fick jag plocka tillbaka honom igen. Vi fick en vägran. Piss! Tux: Matte:

Hopp 3 – Tux gör ett jättebra lopp förutom att han missar slalomingången . Det är ju riktigt ovanligt men ingen är ofelbar, möjligen kunde jag sagt slalom lite tidigare för tror felet berodde på för hög fart. Han var på väg rätt sen gick han in andra porten. Attans! Tux: Matte:

Hässleholms cupen agilityloppet – Helgens bästa lopp tror jag. Tänkte inte så mycket på cupen, tyckte jag var för långt efter och dessutom ville jag bara få till ett lopp som höll hela vägen. Loppet blev bra, är supernöjd. Tiden var så pass att vi klättrade upp till första plats i cupen och vann hela 1000 kr i bensincheckar. Perfekt när man skall resa till Sundsvall härnäst. Tux: Matte:

Ozzy söndag

Agility 3 – disk. Ozzy hoppade A:et, inte en reflektion att ta kontaktfältet. Dagen innan var det himla bra så jag tog av honom från banan. Ozzy:

Hopp 3 – nolla. Inte så bra lopp från min sida. Det blev lite stressigt då jag skulle banvandra Tux lopp och Ozzys lopp blev lidande. Ozzy: Matte:

Tux skuttar i rapsen, fast egentligen får han inte det.

Tux maj 2008, 4 år 9 månader.

Ett svar

 1. Mari:
  Jättegrattis. Bensincheckar är verkligen superbra pris.

  Karin & Soya:
  GRATTIS!

  Caroline:
  Stort grattis för helgens bravader Vi ses i Sundsvall!

  catrin o härja:
  Härligt!! GRATTIS !

  catrin o härja:
  Härligt!! GRATTIS !

  Susanne:
  Grattis till cupen och Ozzys vinst! Och så måste jag säga att jag diggar att du sätter betyg på dej själv också, särskilt när det är tummen upp. Jag har själv tänkt på att man alltid fokuserar på misstagen och ska försöka att tänka ut minst lika många bra saker per lopp som dåliga/behöver träna mer på. För man gör ju rätt mkt rätt också, eller hur 😉

  Mija:
  GRATTIS! Jag har hört så mkt nu om den där cupfinalen och Tux… Har du ingen film?

  Fanny:
  Grattis! Många fina resultat!

  Åsa:
  Ni är såååååå duktiga o hälsa extra till Ozzy (divan) nästa gång han vinner ska jag passa mig ha, ha!

  Oj oj vad ja o Jenny skrattade igår när vi läste om chokladsåsen!

  Martina:
  😀

  Mija: jag har loppet på näthinnan, men det är lite svårt att dela med sig av Snyggt var det i alla fall. Det gäller att nolla rätt lopp. Inte varje dag 1000 kr i bensin ligger i prispotten.

  Ozzy the dog, the myth, the legend ska man aldrig räkna ut

  Ida:
  Grattis till alla fina resultat. Jag såg bara ett lopp och det var Ozzys vinstlopp på lördagen, och det var ett himla snyggt lopp med snygg handling från din sida.

  Emelie:
  Grattis!

  Anna:
  GRATTIS 🙂 Tux min favvokelpie (tja efter Tingeling förstås..) slår till! Jag visste att ni kunde! Synd jag inte var kvar och fick se er.. hade varit kul! Håller med föregående.. finns det ingen film?

  Anna med Icka och Ting

  Nettan:
  Stort GRATTIS till dig och världens bästa Tux! (Tyckte iof att det gick lite långsamt, speciellt lagloppet )
  Kram från oss

  Mette:
  Ingen film, jag hade ett filmprojekt men blev helt depp av att se mig själv på film så jag la ned det. Men så himla märkvärdigt var det inte.

  Åsa, Ozzy försökte bara se till att permanent undanröja alla konkurrenter. När man har fått smak för första pris så är liksom alla medel tillåtna . Matte blir dock alldeles så här den djävla terriern, tyvärr hjälper det föga. Han gör liksom som han själv vill..

  Ida:
  Tack så mycket!
  Ja, det är inte lätt att tillfredställa allas krav. I detta fallet var kritiken dessutom så otrevligt framför och direkt löjlig så vi tog det med en nypa salt…

  Petra:
  Lira hade MER ÄN gärna varit belöning åt Tux…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.