Jag har bara varit i Göteborg och röntgat min hunds tå idag. Ja, röntgen och veterinär konstaterade samma sak som jag kände imorse och igår, att hunden inte hade ont i tån. Att nästan hela dagen försvann på bilåkande och väntande gör väl inget för tid har jag så gott om. Pengar skall vi inte prata om…jag badar i dom här hemma och kände bara helt plötsligt väldigt stoooor lust att se till att de kom i rullning. För vad skall jag med pengar till när jag blir gammal….

Jag har ett liv utanför agilityn, jag är inte hysterisk och jag har flera ton is i magen när det kommer till mina hundars väl och ve. Lugnet själv kan man absolut säga, inte bara det jag är väldigt insiktsfull oxå…Här har vi koll på läget…

Ett svar

  1. Mari:
    Oj, det där låter bekant. Men det är trots allt skönt att få bekräftat att det inte finns nåt att oroa sig för. Vad gäller hundens hälsa iallafall.

    Emelie:
    Skönt att allt är OK! Hojta när du är hemma så har jag film till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.