Nu när jag pendlar över bron så har jag skaffat mig ovanan/vanan att stanna på Mc Donalds för en stor latte på vägen över sundet. Just nu har den berömda kedjan någon sorts kampanj där man köper 4 och får den 5:e gratis.  Dum som jag är har jag samlat lappar och imorse skulle det ske. Jag skulle lösa in min gratis latte…

Jag hade dock i helgen noterat att jag hade gjort lite fel. Jag hade bara slitit av lapparna och glömt att sätta fast klistermärkena. Orsaken var förstås att jag inte hade läst det som stod på baksidan av den stora lappen för att jag körde bil. Dessutom satte de stora lapparna fast så fint på muggen så jag trodde automatiskt att det var dom man skulle spara.

Nåväl, jag hade både kvitton och så de här lapparna vilket jag tyckte var bevis nog för att köpt mina 4 latte. Tji, fick jag, det gick verkligen inte att få en gratis latte. Det var ju så många som försökte lura dom genom att spara klisermärkena på en 5 lapp och på så sätt snylta åt sig hela 2 gratis latte.

Jag förklarade bruden i luckan att jag hade inte ens tänkt tanken som hon kanske märker när jag frågar om hur man ens skulle kunna fuska då lapparna sitter fast på deras mugg. Vidare förökte jag säga att de kunde ju se att jag köpt mina lattes, hade ju både märkena och kvittona. Men tji fick jag! Vid det här laget var jag faktiskt rätt irriterad för jag tyckte att det var så jävla småaktigt.

Då erbjuder tjejen mig en gratis liten latte eftersom jag är så himla irriterad. Detta gör mig faktiskt ännu mer irriterad för jag har beställt en stor latte, jag har kuponghelvetena och om de nu skall visa någon sorts jäkla goodwill så behöver de väl inte snåla och ge mig en liten latte. Hur jävla löjligt som helst! En småsnålhet som jag bara inte kan förstå.

Det hela slutar med att jag betalar för min latte och får en LITEN latte istället för den stora, vilket innebar att jag inte fick det där klistermärket till mina fem lappar som varje skall fyllas med 4 klistermärken. Det värsta av allt är att då orkar jag bara inte säga ifrån.

Kontentan var att jag svor en harang som räckte långt över bron över Mc Donalds och lovade dyrt och heligt att aldrig mer sätta en fot på någon av kedjans restauranger. Det senare blir väl svårt att hålla…

Ett svar

 1. Mija:
  Nu dricker jag inte latte men det där låter jävligt irriterande…

  Maria:
  Förstår om du blev irriterad men din blogg gjorde i alla fall mig glad.

  Cina & Stella:
  Hej!
  Hittade din trevliga och underhållande blogg idag! Oj, vad tiden sprang iväg, men jag kan ju säga att det var det värt Fantastiskt fina bilder tar du också, jag njuter mest av kelpien, såklart! Har själv en fin kelpie
  Det blir nog till att återkomma till din blogg.

  Mette:
  Hej Cina!
  Kul du gillade bilderna eller åtminstone Kelpiebilderna! Kelpie är ju en fin ras de

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.