Shit vad tiden går! Jag tycker jag är busy som attan men ändå hinner jag inte allt ska. Här kommer en summering.

Distriktsmästerskap..

DM:et var en tävling som vi blev tilldelade att arrangera. Rätt jäkla jobbigt då vi precis landat efter Gåsahoppet. Det är mycket jobb dessutom när det ligger på annan klubb med flytt av bana, kolla upp så att saker finns osv osv. Nu slipper vi under några år. Men jag måste säga att hela arrangemanget är knappast speciellt rättvist. Alla klubbarna skall dela på förlust och vinst. Man behöver ju inte vara Einstein för att se vilket som var mest jobb och vad som drog in mest pengar. Jag delar jättegärna vinsten med flera klubbar men det hade varit trevligt om folk kunde bidra lite mer. Är det verkligen så att EN klubb skall dra lasset för agilityn när det har så överlägset mest starter och kräver överlägset mest funktionärer..

Ozzy var duktig, han nollade 3 klasser och blev 4:a i DM:et. Farten räcker inte men han gör verkligen så gott han kan.

Tux gick bra men hans matte klantade sig. Bästa loppet var nog första loppet i lag. Tyvärr rev Tux ett hinder när jag tappade balansen pga en svacka marken. Men loppet kändes alla tiders och tiden var riktigt bra! I det individuella hopploppet gjorde jag en klantig lösning där jag skulle ha gjort bakombyte men jag borde ha gjort framförbyte för det blev skit och jag hade tid för framförbyte. Tux for iväg till slalom, snurrade och rev och vips hade 10 fel..Sen diskade vi oss i andra lagloppet, jag fick panik när jag blev sen i ett framförbyte och kunde liksom inte vänta ut snurrandet så det blev för tidigt och Tux gjorde rätt enligt min handling men det blev fel väg..I sista loppet gjorde vi ett okej lopp, han flöt ut lite i ett par svängar och jag kunde ha valt en annan handling för att få snabbare väg men det blev en vinst ändå. I DM:et hamnade vi 5:a trots våra 10 fel.

Tyckte bägge hundarna var duktiga, matte däremot, hon kan ju skärpa upp sig en hel del!

Bilder från DM!

Söt Håkan i morgonsolen…

Söndagen…

På söndagen åkte jag och Martina och hälsade på Åsa, Erik och Eije i Falkenberg. Det blev en himla trevlig dag med lydnad och agility. Måste göras oftare och hos flera. Bilder från Falkenberg.

Vojne, vojne..vet faktiskt vem som är värst..

Troya i fullfart med apporten..

Fina Eije!

Nu under veckan har jag jobbat i Danmark. Luncherna har jag och hundarna spenderat ute vid havet. Jag har inte fixat bilderna, bara några till bloggen. Underbart väder har det vilket fall varit och hundarna älskar att plaska i vattnet.

Lilla Loppan…

Äta bör man, även om man är skarv!

Hej från ozz!