I fredags däckade jag tidigt i soffan, hade väldigt lätta förkylningssymptom. Vaknade tidigt på lördagen och hade kanske något värre symptom men kände mig inte sjuk eller så. Vi skulle hjälpa några kompisar att flytta (de flyttade från stan och ut hit, ca 300-400 m härifrån, skoj!) så det blev en tidig morgon för mig och hundarna. Flytten gick himla smidigt, det var många som hjälpte till och vi var klara vid lunchtid.

Så på eftermiddagen bestämde jag mig för att ta med hundarna ut till härliga Vomb för promenad och kanske lite begynnande träning i uppletande. Tror inte själva letandet blir ett så stort problem, däremot har jag generellt varit rätt slarvig med avlämnandet så jag kommer lägga stor fokus på det. Ozzy hänger med på uppletandet, han tycker det är superskoj, helfrälst, fast det där med att lämna sakerna är faktiskt inte så viktigt. Har man hittat något skoj så behåller man det för sig själv….

Fast först bara promenad och hundskoj..

Sen skulle allvaret börja men det här med allvar kan man helt klart…..

…ha lite olika syn på…Vantar ska döööö…

Brukshunden var förstås inte ett smack bättre han, dö vante dö…

Plånboken, då kunde jag kamma till mig lite sa Ozzy och sköta mig..

Och brukshunden han var inte sämre han..

Stilen är oklanderlig, bakbenen rakt ut!

Seniltext? Om matte skulle glömma namnet på sin hund!!

Möte på väg hem, hundarna under kontroll!

Vi var säkert i Vomb i 4 timmar eller nått, det var inte supersoligt men ändå himla behagligt. Älskar Vomb! Hundarna och jag satt och myste i ett sandtag och gjorde inget alls. Här finns det lite fler bilder från dagen.

När vi kom hem började jag alltmer känna av förkylningen och vid 20.30 hade feber och däckade i sängen. *suck* Vet inte hur många gånger jag vaknade i natt och tänkte jag måste vara frisk imorgon, jag har inte tid att vara sjuk. Som om det skulle hjälpa..Förutom att det kändes som om jag blivit överkörd av ett tåg i morse så har jag ändå varit rätt okej. Är grymt mör nu men har hållt igång hela dagen med förkylningen så det är inte så konstigt. Men vilken dag det har varit i Skåne idag, sol och värme. Löööövely!

Åkte och tränade lite agility på förmiddagen. Jag var väl inte helt i toppform, flåsade och sprang långsamt men tyckte nog att det blev en bra träning ändå. Vi sprang denna Laamanen-bana.

Efter lunch och fika fixade jag och Robert i trädgården under hela eftermiddagen. Jag blir lika fascinerad varje gång, hundarna älskar verkligen att bara vara i trädgården. De tycker nog att vi borde rensa rabatter oftare .

Jag hann även jobba lite nu under kvällen. Jag fixade lite på en planering av fältarbetet under resterande del av året. Inget är spikat än men det är en hel del uppe i s-holm och jag hoppas på att få de norra delarna där jag känner mig lite mer hemtam. Dessutom finns det ett bra hotell att bo på i Upplands-Väsby.

Min nya kamera kom i veckan och idag tog jag de första agilitybilderna. Jag har inte läst manualen än , kameran är vilket fall ruggigt snabb. Trycker man ned avtryckaren så rasslar det bara till och vips så har man tagit 6 bilder innan man ens har hunnit blinka. Måste bara få lite tid att läsa på oxå…

Troya och Csilla fick agera modeller…

Till sist:

GRATTIS till Tux-dottern Soya som tog sitt andra första pris i lydnadsklass 3! Mycket beröm hade fått oxå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.