Japp, det ligger nere här. Hur länge har jag ingen aning om. Jag har grymt mycket att göra på alla håll och kanter. Det är saker som tokmycket på jobbet, att jag vill träna mer med hundarna (mer än det finns dit och utrymme för, tyvärr), sedan är det en massa aktiviteter som skall pysslas om på klubben och allmän jäkla irritation som gjorde att jag bestämde mig för att bortprioritera bloggandet för ett tag. Ur det har jag bestämt något som har funnits i mina tankar länge, dvs att jag vill flytta till annan bloggort än blogtown. Tror jag vilket fall…Men just nu finns ingen tid för att flytta och jag måste bestämma för vart, hur osv. Så vi får se helt enkelt…..men visst är jag skrivsugen dock tror jag det kan vara bra att ta en time out.

Varberg

Jag hade vilket fall en väldigt, väldigt trevlig och väldigt, väldigt låååång dag i Varberg i söndag. Jag var så nevös innan start med framför allt Tux. Ozzy var helt övertaggad första loppet, skällde hysteriskt trots att han inte så en enda hund springa (vilket brukar vara den utlösande faktorn), han hoppade av för tidigt och rev ett hinder tyvärr. Han har mer benägenhet att göra det om han är väldigt upphetsad, viljan är liksom större än vad de små små benen klarar av. I hopploppet blev vi åtta, vi förlorade tid på slutet då Ozzy vände åt fel håll för att jag sprang slarvigt. Inte för att vi hade nått på de snabbaste ändå men det var den största missen.

Jag var som sagt nervös när jag skulle springa med Tux. Första klassen blev en lagklass, Bamses-vänner som ett tag såg ut som de 10 små negerpojkarna när folk droppade av skilda skäl, vissa mindre trevliga än andra (stackars Ina!). Sen kom Jenny och styrde upp ligan så helt plötsligt var vi 4 i laget. Elvis banade väg genom att göra en superfin nolla så sen var det bara för Tux och Eije att följa spåret. Jag är nöjd med loppet, jag var nevös att vi skulle bli totalt avhängda av far och son raket-bc så min handling blev lite ‘valhänt’ och inte så beslutsam som den kanske borde vara men det fungerade ändå. Laget gjorde vilket fall 3 nollor, vann och hade himla roligt när vi sprang.

I hopploppet rev tyvärr Tux ett hinder, tydligen hade han halkat till i spånet. Sådant som händer ibland. Jag hade mycket bättre handling i detta loppet, sprang på bättre.

I agilityloppet tabbade jag mig och började vifta med händer som inte skulle viftas med och Tux var grymt lyhörd och svängde på en femöring. Det hela ledde till en snabb disk då jag lyckades plocka bort honom från 3 hinder som han skulle hoppa genom att fladdra lite med händerna. Var nog lite trött, lååång dag. Fick istället chansen att hålla honom lite på A:et .

Tux var jättefin att springa med, om jag har svurit över honom för några veckor sedan så tar jag tillbaka det nu!

Som avslutning kör vi ett grattis!

Grattis till Karin med Soya (Tux-dotter) som debuterade i klass 3 med 286 poäng! Soya är inte två år än, jätteduktiga!

och förhoppningsvis på återseende!

Ett svar

 1. Tonje:
  Grattis med fine nuller og bra handling i Varberg! Herlig å se deg back in action på bloggingen, du har vært savnet!

  Petra:
  STORT GRATTIS!!!

  Martina:

  Karin & Soya:
  Tack & GRATTIS själv!

  Susanne:
  Grattis till lagvinsten och att du var så nöjd med Tux, den känslan är aldrig fel 🙂

  catrin o härja:
  GRATTIS både till dig o Tux dotter! Härligt! Hoppas du kommer igen med bloggandet såsmåningom, kommer att sakna din blogg. Men ibland måste man bara prioritera. Ha de
  / catrin o härja

  Mari:
  Grattis till vinsten.

  Åsa o toktassarna:
  Jaa, hoppas du kommer igång med bloggandet igen, var det än blir! Du skriver intressant! Hoppas du meddelar här var och när flytten blir!

  Åsa:
  Tack för ett riktigt bra team! Det var väldigt skoj!

  Åsa:
  Tack för idag… alltid trevlit att träffas o träna ihop med våra ljudgalningar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.