Jag och hundarna var på My Dog igår och guuuuuuuuuud var jag är glaaaaaaaaaaaaaad att det inte var idag. Detta väder är inget skämt. Man kan ta på sig skridskorna här och åka, inga problem. Rena blankisen! Hoppas det går bra för alla som skall ta sig hem idag.

My dog då, jo Tux gick strålande, Ozzy och jag var mindre strålande. Första klassen hopp 3 började Tux och vi öppnade starkt till 3:e hindret från slutet då jag släpper Tux lite och vips satt han som en katapult i fel tunnelingång. Han halkade lite i första svängarna men sedan anpassade han sig fint, var väldigt nöjd med honom trots disken. Ozzy halkade ur slalom i slutet.

Sedan var det öppenklassen, körde bara Tux. Detta lopp började inte lika bra som första för jag tvekade lite i handlingen så han gled ut i svängarna. Sedan hände väl något lite tråkigt, en tunnel låg helt kloss intill en pelare och när Tux sprang in i tunneln så körde han huvud eller bog rakt in i pelaren. Jag såg hur tunneln böjde sig runt pelaren. Tux vände och kom ut, sedan hoppade han riktigt illa vilket är superduper ovanligt för Tux. Lite groggy?? Tror han körde huvudet i pelaren…Kunde inte hitta något som ömmade och ser inget på honom idag.

Agilityloppet gick Tux återigen superbra tills vi kom till de sista hindren, då ballade matte ur för man var tvungen att göra flera tighta bakombytet. Innerst inne hade jag hoppats på att jag skulle hinna springa så långt fram att jag skulle kunna göra en serpentin men jag såg redan innan jag startade att det var omöjligt att nå det. Ändå springer jag på så långt fram att jag inte kan göra bakombytena utan hamnar i sådant där läge där det nästan inte går att handla hunden eftersom man typ får knuffa bort från en själv.

Man kan bli lite lätt trött på sig själv iblan, hur jäkla svårt är det? Det enda jag begär av mig själv är att jag skall konctrera mig i cirka 30-40 sekunder….Tydligen är svårt att springa och tänka samtidigt.

Grymt nöjd med Tux är jag vilket fall!

Ozzy diskade sig agilityklassen pep iväg till en tunnel som han inte skulle till, dessutom hoppade han A:et igen. Grr..

Inte blev det något shoppat heller, hittade inget skoj direkt.

Det blev en otroligt lång dag, jag åkte hemifrån klockan 5 och lämnade Göteborg/mässan klockan 20.30, hemma 22.45.

Nu är jag packad och klar för Florida och för Derrett och Garrett! Det känns skönt att lämna detta pissväder dock är det jobbigt att lämna mina bästa polare Tux och Ozzy ännu en gång (och Robert förstås!). Tux skall vara med Robert, dvs hemma och på hans jobb och Loppan får bo på pensionat igen.

Hej då!

Ett svar

 1. Emelie:
  lycklig resa! ha det underbart!

  Michaela:
  Riktigt läskigt med dess pelare. Inte bara hunden man måste ha koll på när de finns sådanna på banan. Vilken lyx för lille Ozzy o bo på pensionat. Är de ingen som vill dela stol i lunchrummet md honom o Robert Ni får iaf ha en superbra resan. Längtar redan efter dina fina kort =)

  Mette:
  Nää, ingen som vill ha söta lilla Loppan, konstiga människor!

  Clara:
  Hej, jag har sett er (dig och tux) nån/några gånger på oxie bk, tror jag.

  Lyxigt med Floridasol såhär i januarimörkret!

  Caroline:
  Hoppas att ni har underbart väder!

  Åsa o toktassarna:
  Trevlig resa! Hehe, insåg att jag aldrig hälsade ordentligt på dig på MyDog men det var alltså min lilla Lovis som inte vågade gå förbi Tux långnäsa på läktaren

  Mette:
  Forsta kursdagen avverkad, intresant och larorikt. Lagom vader. Helt enkelt himla bra!

  Ida:
  Inte alls avundsjuk…nejdå… det är så trevligt här i tråkiga och regniga Malmö…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.