Åh, det är sådan här dagar man älskar Sverige! Ni vet sådana dagar då man går upp och det är bäcksvart ute, går en dryg timmes morgonpromenad med hundarna och när man är tillbaka inne så är det fortfarande bäcksvart ute. Och nu när frukost är fixad och jag har börjat jobba så är det fortfarande riktigt riktigt mörkt trots ett litet vitt puder på marken. Och ytterligare lite senare regnar det. Vad som är ännu värre är att det just nu inte ens är speciellt varmt i Florida .

Sen är Susan kurserna här i Sverige inställda på grund av att antalet anmälningar inte räckte att täcka kostnaden för att ta hit henne. Jag som skulle gå riktigt mycket kurser i år *hmpf*. Jag har verkligen sett fram emot handlingskursen. Det känns som det är en miljon år sedan jag gick handlingskurs, en miljon år sedan någon kritiserade mig. Vad göra nu?

Ett svar

 1. Emelie:
  Sorry, vännen. Vi ville också gå kurs…

  Fanny:
  Jag är också besviken. Vi har platser kvar på avancerad handling för Laura i augusti

  Mari:
  Nej, är de inställda. Helvetesjävlarskit – vad besviken jag blir.

  Ida:
  Nej!!! Vad ledsen jag blir, det var ju min julklapp…jävla skit också!

  Mija:
  Mycket deprimerande, ja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.