Hej,
Jag vet inte om ditt inlägg avspeglar synen på mig/oss som inte delar din syn på referenstider eller om det skall tolkas som något sorts kåseri (över vad eller vem då)? Det hade tillfört debatten så mycket mer om du hade presenterat fakta, argument istället för att göra dig löjlig över andra personer. Det är enbart kränkande och för den illvilliga kan man ju säga att det kanske avspeglar dig som person. Nu är jag inte illvillig däremot tycker jag att det var ett tarvligt inlägg som visade på extremt dålig argumentation, faktiskt riktigt pinsamt.

Mitt svar kommer du enbart få när folk kommer skvallra och det är jag rätt övertygad om att de kommer göra. Tyvärr tror jag inte du kommer förstå hur kränkande sådana inlägg är för i sådant fall hade du inte skrivit det.

/från lalaland där alla är en stor familj utan några som helst ambitioner

lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala……………………

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.