Okej, hon är proffs (dvs försörjer sig på hundträning) och som proffs bör man ju faktiskt vara snäppet värre än amatörerna . Och nog är fröken Trkman duktig: http://www.youtube.com/watch?v=QS9d2Q1_jHM

Det var ju en hel del diskussioner kring tränare, deras resultat och hur mycket de tar betalt innan Susan-kursen. Jag tyckte som sagt att den diskussionen var riktigt otrevlig och nu så här i efterhand blir jag bara riktigt irriterad när jag tänker på den. Dock brukar jag ofta fundera på frågan om det är viktigt att instruktören har tävlingsresultat att visa upp. Det är ingen lätt fråga, för jag tycker att det är viktigt att instruktören tävlar då en hel del problem som dyker upp kommer ofta som följd av tävlandet. Om instruktören inte har någon erfarenhet eller kunskap inom det så är det en brist. Sedan kan jag mycket väl tänka mig att man som instruktör kan vara mycket kompetent genom att man har ‘öga’ för vad som brister och/eller har goda teoretiska kunskaper utan att man själv är aktiv tävlingsförare. Vilket fall som helst tycks Sylvia kombinera mycket att det man söker, duktig på att träna hund oavsett om det är agility eller något annat, god teoretisk kunskap och grymma tävlingsresultat.

Ett svar

 1. catrin o härja:
  Impad, skithäftig film!! O grattis till era fina lopp!!

  Mari:
  WOW!!!

  Martina:
  Shit vad impad man blir.

  Petra:
  Häftigt!!! Vilken precision!

  Åsa:
  A, och om folk vill betala så kan ju instruktören ta betalt därefter…. efterfrågan styr väl priset antar ajg. Sen förstår inte jag heller varför andra orkar lägga sig i , ha, ha…. men kul att folk har energi över till sånt också!

  Sylvia e ju GRYM

  Caroline:
  Himlans coolt!

  Mija:
  Shit! Sylvia e definitivt grym. Tyvärr tycker inte jag hon var någon höjdare som instruktör. Svårt att få fram budskapet tycker jag hon hade.

  Petra & Lira:
  Saknar din blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.