Måste bara fortsätta att gnälla lite. Jag tycker att det är så synd att landslagsuttagningarna ligger samtidigt som European Open 2008. EO går i Tyskland nästa år och det är för mig ungefär samma avstånd som till Karlstad där det är landslaguttagningar.  Förutom att Storbritannien väljer att satsa på EO nästa år så verkar det som både Kanada och USA tänker sig att skicka lag dit. Jag har varit sugen på EO flera år men det har krockat med något viktigt eller varit väldigt långt borta. Nu är det vilket fall inte så långt borta och jag funderar faktiskt lite på att skita i landslaget och satsa på EO istället! Det är svårt att komma med till landslaget, båda uttagningarna ligger väldigt långt borta för oss i södra Sverige och till EO borde jag väl ha större chans att komma med (fler platser o färre sökande misstänker jag). Tål att funderas på, helt klart.

Håller tummarna för alla agility-svenskar i Finland för övrigt!

Ett svar

 1. Martina:
  Jag har också varit sugen på EO många år. Var t o m anmäld till Luxemburg, men det stupade på att jag inte hade någon att åka med. Surt att det går samtidigt som Värmlandsveckan och landslagsuttagningen i år när det går så nära. Ja kanske engelsmännen har rätt, det är EO man ska satsa på i år…
  Helga:
  det blev lixom inte bättre för min del när jag insåg hur lätt och billigt det är att baka själv, så min matsäck till rättvik består av bullar, muffins och småkakor. oups…
  Ida:
  Vi är också sugna på European Open, kanske det blir i år nu när det är i Tyskland. Finns där någon hemsida man kan besöka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.