Ibland är det tur att folk inte ser och inte fattar vad man håller på med. Igår efter träningen hände en sak som får mig att fundera om det verkligen står rätt till här i hjärnkontoret. Jag hade tränat färdigt med Tux och skulle gå den vanliga ‘gå-av-svängen’. Jag går till bilen för att hämta Ozzy, det var som sagt inte så käckt väder då det blåste kallt så han väntade i bilen medan Tux var ute och tränade. Jag öppnar bilen och tar Ozzys koppel och säger varsågod till honom. Jag stänger och låser bilen och går iväg. Jag går där och funderar på träningen och håller koll på Tux som är lös. När jag har kommit en ganska bra bit på promenaden ser jag att det springer en JR på planen och tänker att det är en av de hundar som kom när jag gick därifrån. Jag går en liten bit till och så vänder jag mig om för att kolla på Tux. Då ser jag att jag inte har någon hund i kopplet, det är liksom bara en sele som släpar efter mig! Hunden på planen är med andra ord Ozzy…

Jag vill gärna skylla min tankspriddhet på att jag har mycket att göra men jag vet inte jag…

Dagens Bush: “See, free nations are peaceful nations. Free nations don’t attack each other. Free nations don’t develop weapons of mass destruction.” —Milwaukee, Wis., Oct. 3, 2003

High five to that Busken!

Ett svar

 1. Martina:
  Maria:
  Dagens Bush var nog en av de bästa hittills.
  Eva:
  haha sådär har jag också gjort en gång – kom till husvagnen och hade bara ett halsband i ett av kopplen… Kvar på en trottoar mitt i Partille C stod en liten papillon
  Mari:
  Och goa Ozzy tog vara på tillfället!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.