Det ser ut att bli en grymt hektiskt vinter, fast ändå med mycket ledighet. Massor av spännande saker! Det som är jobbigt är att jag kommer vara ifrån hundarna en hel del.

Till att börja med så verkar det som jag skall åka med jobbet till Isle of Man om typ 2 veckor. Allt är inte spikat än men så ser det ut idag. Jag skall dit och jobba och blir där 8-9 dagar verkar det som. Förra året missade Irlandsprojektet och det har grämt mig en hel del. Jag har alltid velat resa till Irland och i mitt jobb får man se väldigt mycket av platsen man besöker, så nu när jag fick förfrågan om Isle of Man sa jag ja direkt. Kanske inte helt överlagt men det får lösa sig. Det tråkiga är väl att jag missar en lydnadstävling då det verkar rätt svårt att åka hem över helgen, det är helt enkelt inte så mycket flyg som går fram och tillbaka.

Eventuellt skall jag även upp en sväng till Stockholm i december men då kan jag ta med mig hundarna så det är bra. Jag skall trycka på för att få några förorter i norra s-holm för där vet jag vilket fall vart brukshundklubbarna ligger :o). Men det är inte heller helt spikat.

Spikat är dock Sydafrika då är det semester som gäller. Sedan hinner jag väl bara vara hemma lite drygt en vecka innan jag och Martina åker till Florida.  Vi skall checka in läget lite på två Greg, Laura och Susan G seminarium, kolla på agilitytävling, dricka smoothies, besöka Sea World, Everglades och jag skall tvinga Martina på shoppingturer :o).

Mellan detta har jag då tänkt att jag skall hinna tävla lite. Jag har anmält till lydnad, agility och så är jag fjärde reserv till en lägre spårtävling. Jag försöker även hitta lite lediga datum så att Vappu kan komma över till klubben och hålla kurs för oss i hoppteknik.

Med andra ord stressig, lyxig och himla skoj vinter hoppas jag det skall bli.

Ett svar

 1. Sofia:
  Det finns ingen liten möjlighet att ickemeldme skulle få vara vem om Vappu kommer *Smile*
  Sofia igen:
  …och gärna hade jag hämgt med till Florida också. Men de tror jag inte jag får
  Mette:
  Om det blir platser över så går det bra! Fast allt är inte klart än.
  Ninnie:
  Jag bara älskar dina Bushcitat 🙂
  Jenny:
  Ojojoj, vilken vinter du planerat =) Låter som du kommer få en väldigt härlig tid =)
  Pia:
  Låter som en härlig vinter
  Mija:
  Fy fan vad avis jag blir…
  Länk:
  Följ länken… /Mija

  Där finns många av mina favvisar. T ex:

  “Medan Gudrun Schyman bara förstör för Sverige, så arbetar Carl Bildt för hela världen.” (Lars Tobisson (m))
  Tonje:
  AAAAAAAAAVIS på Sydafrika/Florida/ Isle of Man!!! Husk å planera en Nord-Norge-tur till våren også!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.