Hundträning är materialsport! Ju mer onödiga  prylar man har, ju mer orörda leksaker som ligger och skräpar i lådor och i bilen desto bättre hundtränare är man. Nu har jag av en händelse bara slagit till på en Hit It Board, en av dom sakerna som man bara måste ha för att lyckas! Och jag är lika uppåt som vanligt när jag har satt sprätt på lite pengar, vad är det med shoppandet som gör en på så bra humör?


http://www.cleanrun.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1332&ParentCat=133

Ett svar

 1. Emelie:
  Martina:
  F-n va avundsjuk jag kan bli på er shopoholics, va bra ni har det som kan köpa er en kick.
  S, Thyra & Lhine:
  Kul grej, tänk om man hade pengar…

  SUCH inom golden är rätt sällsynt, då det krävs minst en 2:a i öppenklass på jaktprov… så de få som finns är bra hundar

  Däremot finns det ju en hel del SU( u )CH (=3 x cert).
  Mari:
  Ja, Martina, det är härligt. Synd bara att kicken varar så kort stund. Lustigt, förresten, Mette. Jag funderade på just det där idag. Vet inte om jag hörde nåt på radion, eller om det var böckerna jag skickade efter. Det spelar ju inte nån roll om det är sina egna eller andras pengar man sätter sprätt på. Iallafall inte för mig. Inte heller det faktum att jag har förtjänat pengarna och därför är värd det jag shoppar. Bra humör blir man på oavsett vilket.
  Mette:
  Sara, absolut är det så att rasen inte måste vara förstörd bara för att det finns gott om utsällningschampions . Kelpie är ju ett gott exempel på det. Signaturen är förstås tillspetsad för att vara lite provocerande så folk tänker till för jag anser att utställningsverksamh eten är ett problem.
  Åsa o toktassarna:
  Aaaahhhhh en sån vill jag ÅXÅ ha!!! Men pengar? Nope. Hoppas du utvärderar den så man vet om man verkligen måste börja spara ihop till en
  Fanny:
  Idag fixade jag spindeln. Yeeey! Bara 1600 kr fattigare…
  Mette:
  Oh my det var dyrt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.