Tid är kanske det dyrbaraste vi har och jag blir så trött på andra som tar sig friheten att slösa på min tid. Vissa människor är så fräcka och nonchalanta att man aldrig slutar att häpnas. Jag förstår faktiskt inte hur man skall förmedla att underlåtenhet att meddela mig att man till exempel inte skall vara med på vår tävling som man har anmält sig till innebär att jag måste göra om funktionärsschemat, dubbelt jobb som tar dubbelt så mycket tid. Min tid…Jag antar att det har med response cost att göra, för att prata hundträning , skulle tro att vissa hade fått eld i baken om jag fakturerade dom för varje extra timme jag måste lägga ned på klubbarbete…Det hade faktiskt varit intressant att testa vad som händer med det ideella arbetet på våra klubbar om folk fick alternativet att antingen betala för vad det kostar att träna på klubbens hinder, plan osv eller jobba av kostnaden genom att hjälpa till.

Jag har den senaste tiden inte hunnit träna i den utsträckning som jag vill, tyvärr. Igår fick jag dock sprunget med bägge hundarna på vår träningstävling. Loppan var jätteduktig och nollade bägge loppen. kändes superbra. Tux gjorde ett mycket fint agilitylopp, det var jag mycket nöjd med. I hopploppet klantade jag till det när jag började vela om jag skulle göra bakombyten eller om jag hann göra ett framförbyte, sådant som man skall ha klart för sig innan börjar springa *suckar över mig själv*. Blev en disk där men sedan uppstod det ett större problem då Tux lite halvflickade ifrån mig efter slalom. De skulle rakt fram efter slalom och diagonalt åt höger stod ett hinder som de skulle passera. Tux envisades med att ta hindret åt höger och jag vill inte ta upp ‘kom-hit-armen’ för jag tyckte han skulle följa med mig. Fick springa om flera gånger innan det lossnade. Bakombytena i den sekvensen som jag diskade mig i först satt väldigt bra bara jag var beslutsam från början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.