Nonsens snack….

Roligaste momentet just nu är kryp! Tänk vilken skillnad det har blivit bara på att jag använde en liten riktningsvisare ett par gånger. Tux är så duktig nu , han pinnar på och jag kan gå riktigt långt. Nu skall jag börja träna lite vinklar och sådant. Lööööv kryp!!!

Nästa roliga sak är att jag äntligen har lyckats få Ozzy att backa upp på en stock/slipers. Det är min version av Susans tomato can-grej. Tux grejade det snabbt men Ozzy har haft det lite svårare, han vinklade av hela tiden när han kom nära stocken. Det var svårt att bryta ned och jag hade inget att typ rama in honom med. Jag fick ställa honom 2 plus 2 och backa därifrån och hålla på så, typ. Nu har det lossnat, hans teknik är himla rolig. Istället för att lyfta bakbenen högt häver han hela bakdelen så han typ står en liten stund på frambenen. Han gjorde så ibland som valp när han skulle äta, dvs stod enbart på frambenen och bakbenen hängde i luften.

Seriös träning i den här delen av stan alltså…

Heja Sverige!!
Är så besviken, jag hade beställt en tröja, blågul sådan då, med eget tryck och grejjor och så har den inte kommit. Imorgon är sista chansen, annars för jag typ ut och panikshoppa något. Torsdag morgon bär det vilket fall av. Jag tror på flera medaljer i år! Tror att både small- och largelaget tar medaljer. Medium vet jag inte riktigt, jag har insett att jag faktiskt inte har full koll på medium. Pinsamt men sant. Sedan tror jag att Jenny och Elvis är heta medaljkandidater. Jimmy och Zack har potentialen men har inte varit lika jämna som Jenny sista tiden…Trots att Maja inte är med så tycker jag att small riktigt bra ut, flera snabba hundar, skulle inte bli superförvånad om någon där tar medalj. Ja, på pappret så ser det vilket falll ut som det kan bli en riktigt spännande helg för oss i publiken.

Medhavda matpaket verkar vilket fall vara grejjen. Dock har jag svårt för att komma på vad jag skall köpa med för mat. Jag är superkass på pic-nic och dylikt. Jag är mer duktig på att handla på McDonalds, korvmojjen mm mm. Förbereda mat, planera är inte riktigt my bag of potatoes.

Svar på ett par kommentarer:
Petra, jag vet inte riktigt hur jag skall träna balansering av farten än. Jag skall vilket fall spinna vidare på min lilla speed bump och försöka befästa det riktigt ordentligt och försöka jobba ifrån det. Jag tror väl egentligen inte alla måste lägga sådan energi på det som jag gör. För mig är lite av ett problem eftersom Tux hoppar så långt om han inte bromsar in innan samt att jag tycker att det verkar slitsamt att försöka häva farten i själva svängen. Jag kan tänka mig att med lite nättare typ av hundar så som Lira så kommer det med erfarenhet, skall förstås inte svära på det.

Mija, att vinna SM är typ skitsvårt!!!!! Kvala till SM, gå till final känns kanske mer realistiskt. Dock tycker jag att man kanske skulle behöva något mer. Blir man färdig med sina nollor tidigt eller hyffsat tidigt så har man ju ‘inget’ under en lång tid. Jaja, jag har lite tid på mig, skall nog hitta lite bra tävlingsmål om jag faktiskt sätter mig ned och klurar lite…

Ett svar

  1. Mette:
    vilket fall tycks vara mitt favorit uttryck…. Jag borde egentligen korrekturläsa INNAN jag trycker på spara eller åtminstone göra ändringarna i efterhand. Istället sitter jag här och kommenterar min kassa svenska …
    Petra:
    Jag tänker att om hon på nåt sätt lär sig behärska sin fart/broms men samtidigt behålla målmedvetenheten, underlättar man ju för hunden och då ökas ju kroppskontrollen och hon kommer bli självsäkrare i svängarna och de kommer bli bättre… Jag antar oxå att det eg kommer med rutin, om man relaterar till slalom tex där hunden måste anpassa sin fart för att klara av att gå in rätt… kan man applicera samma tänk i hopp och svängar kanske? Jag vet inte, bara funderar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.