Jag är trött på mitt eget pladder, därav det glesa antalet uppdateringar av bloggen. Jag håller återigen två kurser på klubben och ikväll känns det som jag har pratat 2 timmar oavbrutet och det sista jag vill höra eller läsa just nu är mina egna tankar.
Dagens bästa händelse är dock att Tux numera kan krypa rakt, han tycker fortfarande att krypa är bland det roligaste man kan göra. Hade grymma problem med att han kröp som en projektil förbi och så vek han in framför mina fötter. Sen tog jag en agilitybom och slog honom i huvudet och så blev det bra..*not* Jag tog en bom för att använda som targetstick men den blev mest en riktningsvisare så jag kunde hjälpa honom med att hålla riktningen när han började krypa inåt och nu har det bara lossnat.

Ett svar

 1. Petra & Lira:
  Hur har du lärt in krypet? Å hur kryper Tux, med benen efter eller under sig?
  Mette:
  Jag shejpade in krypet. Hade använt targetstick om jag skulle göra det idag. Tux kryper med benen under sig.
  Petra:
  Mmm, det var min tanke oxå med targetstick, har börjat liite på det men inte velat börja för tidigt med tanke på att krypet är ganska ansträngande. Tack för ditt svar!
  Åsa o toktassarna:
  Jag har inget emot att fortsätta läsa ditt pladder Jag är inte trött på det!
  Tonje:
  Ja til mera Mette-pladder!!
  Martina:
  Instämmer med ovanstående inlägg, mer pladder åt folket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.