*phew*

Lägesrapport från fröken hysterika…
Det är med lite skräckblandad förtjusning som man åker till Sofiero. Det är trångt och det är på en utställning, det är skräcken och förtjusningen ligger i att det brukar vara mycket publik.

Körde först en parklass med Tux men det var enbart träning, på grund av banans läggning hade vi bestämt redan innan att vi skulle diska oss och så blev det oxå.

Sedan i ag 3 var Tux först ut. Han började med att halka omkull och vred kroppen en hel del, gillade det inte alls. Det resulterade vilket fall i att han missade tunnelingången som kom direkt efter. Han tog balansen finfint och sedan på A:et hela vägen ned men vänta på mattes släpp var väl helt onödigt tyckte han och då gick vi av banan. Jag har inte gått av banan mer än någon enstaka gång innan och det kändes okej. Tror att det blir bra i slutändan. Jag har dåligt samvete för att idag var det så tydligt att jag ändrat kriterier och att Tux inte är med på det. A:et var kalasfint och jag har släppt igenom många sådana på tävling…känns inte alls schysst men jag vet inte hur jag skall tackla detta på annat sätt.

Ozzy var bara galen, han tycker alltmer att han kan köra sitt eget race. Han hoppade balansen och jag sa till honom varvid han sprang upp och ställde sig och så tänkte jag att då ger jag honom chansen på A:et. Dock gjorde han exakt samma sak där och då gick vi av. Han är otåliga och tramsig på träning oxå när det kontaktfälten, jag har väl gjort något fel antar jag eftersom det har blivit så här. Balansen har han inte hoppat på lääääänge, vad jag minns. Överhuvudtaget så känns det som han alltmer börjar leva sitt eget liv, åldern?

Innan hoppklassen hade jag börjat nojja mig för Tuxens halkning i ag-klassen, mest för att han halkade ordenligt på golfbanan igår oxå. Sen när jag tog ut honom från buren så tyckte jag han kanske såg lite stel ut ett par steg. Gick med honom lös ute i parken och han såg helt normal ut så jag bestämde mig för att det inte var något.

I hopploppet hade Tux genomgående inte alls det tryck jag är van vid och när jag började närma mig slutet så blev jag riktigt orolig, så pass att jag kom av mig i handlingen och fick en sväng som var helt übervid. En nolla blev det dock..Efter var jag helt säker på att han hade sträckt sig eller något för han var sig inte alls lik. Dock kunde jag inte se något på honom och han ömmade inget.

Hundhypokondrikern slog liksom ut i full blom och Åsa S fixade så vi kunde kyla Tux ben en stund. Sen på vägen hem började jag fundera på vad vi har gjort senaste veckan och helt plötsligt insåg jag att Tux faktiskt har gått riktigt hårt nästan hela veckan, endast lite lugnare i måndags. Igår var vi i massor av timmar med mycket fysiska aktiviteter och i torsdags blev det ett rätt tufft agilitypass, osv osv osv..

Nu är klockan närmare 21 och Tux har nog ingen stäckning utan han är nog faktiskt enbart riktigt TRÖTT och har kanske lite träningsvärk sen igår.

*hysterika*

Resultatet då, Tux kom på delad första plats med Fly. Jag ville inte ha ett omlopp på grund av ovanstående. Trea blev Jörgen Tellqvist med Zack. Just nu känns det mest skönt att det inte var något med Tux..Nu skall han få vila/promenera några dagar och vila upp sig ordentligt.

Lill-Loppan rev ett hinder i hoppklassen.

Ett svar

 1. Caroline:
  Grattis till 1 platsen!
  Mari:
  Wow, ännu en vinst. Grattis.
  Madde:
  Stort GRATTIS till er. Alltid lika kul att se er på banan. Ni är verkligen ett sammansvetsat ekipage!!! trevligt.
  catrin o härja:
  Varmt grattis
  Petra,Bonnie,Lira:
  Stort grattis till er seger!!!
  Maria & Smack:
  Stort Grattis
  Jeanette&Julius:
  Grattis till de finfina resultatet!
  Sofia:
  Bättre sent än adlrig: GRATTIS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.