Märkliga saker händer. Idag blev jag intervjuad och shit vad jag malde på, det var liksom ingen hejd på hur mycket jag hade och säga. Det var så illa att den stackars journalisten måste fortsätta imorgon. Det är helt klart så att jag har fått ett visst mått av storhetsvansinne för det räcker tydligen inte att printa ned mina tankar här utan nu när fröken munsvada fick chansen att ytterligare komma med en massa kvasiintelligenta nonsens kommentarer så kan man lugnt säga att jag tog. My God….skäms…..fast bara nästan….folk måste ju inte läsa, varken här eller där.

Jag har beställt lite nya böcker för om jag mot förmodan får chansen igen att ventilera mig igen så måste jag ju ha något viktigt att säga. Beställde ytterligare en bok om massage och stretching (har Annika Falkenbergs sedan tidigare), Hundmassage och streching: Låt tassarna vila av Anna Holmgren och Marie Söderström-Lundberg (impulsshopping), jag ville egentligen köpa The Behavioural Biology of Dogs av Per Jensen men den var slutsåld så jag fick vackert ställa mig kö, umpf. Jag har en liten löjlig regel om att man inte kan köpa bara en bok när man handlar på nätet, det är liksom löjligt att bara skicka en bok så jag var tvungen att beställa en till, man skall inte bryta mot reglerna. Vips så hade Mentalitetsboken av Ingalill och Curt Blixt samt Kenth Svartberg hamnat i min kundvagn och med bestämda steg styrde jag mot kassan…Alltså klickade jag till mig två böcker som jag inte skulle ha, förvisso ställde jag mig i kö till den jag skulle ha, men ändå. Personerna bakom AdLibris sitter säkert gnider sina händer åt den korkade hundmänniskan som bara försökte pigga upp sin dag med lite shopping…*suck*

Just nu läser jag en Anatomiboken (SKKs), försöker hitta vart handbromsen är placerad men de tycks ha utelämnat det kapitlet, handlar mest om utställningsfjanteri.

Man är allt lite depp…
Alltså den där tiden, den bara rusar iväg och allt man snackar om att man borde göra blir inte gjort. Inte heller finns det så mycket att se fram emot i höst, inga kurser och jag vet inte ens om jag kommer iväg till VM. Det är inte bra för mitt dystra sinnelag.

Fortsatt, jag vet inte
Jag har fortsatt med speed bump-träning med Tux. Jag har försökt att bli lite klokare genom att läsa en gammal artikel från Clean Run av Linda Mecklenburg (tack, Malin!). Har inte läst färdigt än så jag får nog återkomma senare. Tux gör vilket fall svängen allt från bra till helt superduperbra med bumpen där så om inte annat så får öva upp sin mekaniska färdighet.

Ett svar

 1. Martina:
  Ser fram emot artikeln

  Susanne:
  Har du också VM-problem, trist… Jag tror dock att mitt är löst, nästan. Men det kommer innebära övertid och helgjobb. Sånt är jag inte van vid 😉

  Veronica:
  Ang din kommentar i min blogg… Jag vet inte om domarkompendiet kan ta hänsyn till att folk känner att de är kassa om de gjort ett enligt deras referenser bra lopp och missar tiden.

  Visst kan tiden vara “hård” ibland, men oftast tycker jag att de som haft bra lopp med jämn fart, snäva vägar, tar säcken snabbt, går in i slalom självständigt osv klarar tiden med marginal…? Eller lever jag i en drömvärld??

  Jag vet att jag en stund i hoppklass 2 med Excel låg snuskigt nära att få tidefel ett par gånger (om jag inte tom fick det). Det beror inte på att hon travar i tunnlarna eller i slalom precis, utan för att jag helt enkelt var en kass handler som inte kunde förbereda i tid, samt att hon hoppade otroligt oekonomiskt och fick megavägarna Urban. Hade jag inte fått bukt med det hade jag inte haft en chans i klass 3.

  Oj, detta kan man tala om i evigheter. Jag kanske ska hålla truten, annars råkar man väl i knipa??!! :-O

  Sofia:
  bumpen? är de den där saken som ligger på marken?

  Veronica:
  Tjena! Nä, jag tog det inte personligt! Jag är hittils nöjd med de referenstider jag själv har satt och kan inte påverka andra domares ref.tider. Men jag är övertygad om att vi kommer att ha heta diskussioner på domarkonferensen!! Det blir skoj- 40 domare som skall komma överrens, *jiiihaaa*

  Jenny:
  Var och när kommer artikeln? Jag gillar frk Munsvada Är inne och smyger här då och då. För det mesta handlar det om AVANCERAD agility men ett och annat snappar även en klass 1:are upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.