Folk snackar om semester men jag fattar inte vad dom pratar om..Har nog aldrig jobbat så hårt som de sista dagarna. Bedriver man ett enmans företag och utan att man får någon som helst hjälp så får man minsann ligga i. Det krävs verkligen en terrier för ett sådant här jobb, den där svarta Kelpie-fjanten är helt oduglig. Han ligger bara och suttar på sina bollar, suck *vallhundar*. Här på Ozzman Cat Protection Agency Inc är det minsann bråda dagar. Inkräktarna är nära och jag patrulerar så fort möjlighet ges. Det kan bli ganska långa pass för matte har fastnat i någon Millenium-bok ute i trädgården. Katter kräfver dessutom sin terrier, de är två och de har ingen som helst flockkänsla utan kan lugnt spankulera åt olika håll. Men som den terrier jag är så ser jag till att hålla notorisk kontroll på bägge även om det innebär att jag måste springa fram och tillbaka längs med staketet i värmen. Semester är det vilket fall inte tal om!


Ozzman Cat Protection Agency – To serve and protect...

Såg att ganska många hade hittat till albumet alldeles själv men skriver det ändå, lite bilder från Halmstad finns här: http://photo.orcafat.com/halm07

Strax är det baddax för hundarna…

Fortsättning kan följa ikväll om andan flyger på matte


Mmm..sommar, sommar..

Ett svar

 1. Emelie:
  Gaia rapporterar härifrån Rabbit Watch att det är helt rätt – man kan inte ge sig bara för att det är varmt…
  Mari:
  Och Garbo tycker att det är fruktansvärt orättvist att Ozzy har två katter att vakta när grannens katt inte ens låter Garbo titta, utan gömmer sig under sängen. Och Fransson – katten hon får titta på – är så kaxig och läskig att hon knappt vågar. Tack och lov att det finns igelkottar.

  Ozzy:
  Ja, dom får inte klösas..Det är FUSK, den leken leker inte jag! Dom skall springa så jag kan springa efter.

  Mari:
  Vilka underbara kort! Älskar fjärilen…

  Fia:
  haha, det verkar som att han har fullt upp Ozzy! och tur är väl det för vis av erfarenhet vet jag att de däringa Milleniumböckerna kan få en att glömma både tid och rum… men jag har plöjt igenom alla, så nu ska jag kolla in ditt album istället!

  Susanne:
  Om ni behöver en gallskrikande kattspion så har jag en liten vit sak…

  Elin:
  Haha! OCPA, det låter det! 😉 *fniss* Ozzy är cool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.