Murder on my mind! Jag är totalt absorberad av deckare just nu. Har lyssnat färdigt på första boken och har kommit en bra bit in i första boken av Stieg Larsson. Kan nästan inte sluta jobba eller gå ut med hundarna för att det är så spännande..och imorgon är det Morden i Midsomer..Jag kommer nog få köpa nya böcker när de här böckerna tagit slut. Jag har utvecklat ut ett beroende.

Jag är vilket fall i Umeå ikväll, skall till Skellefteå imorgon. Hundarna har det tråkigt men det skall jag ta tag i från och med imorgon. Det har varit stressigt med jobbet och så har det regnat så lusten har inte varit på topp. Men nu är jag sugen igen.

Jag stannade på vägen upp i lördags och tävlade både Tux och Ozzy.

Ozzy – rev första hindret i hoppklassen och sedan tabbade jag mig på näst sista hindret så det blev disk. I agilityklassen hoppade han av vippen för tidigt. Han har legat på gränsen ett tag. Jag tappade honom i två svängar men i övrigt var han nolla.

Tux – blev trea i hopp och tog sin tredje SM-pinne där. Jag var nöjd med Tux men däremot inte så nöjd med min egen. Dels använde jag inte mitt ‘dig’ kommando vilket gjorde att jag fick en vid sväng mellan två hinder och dels kunde jag inte bestämma hur jag skulle göra i en sekvens. Jag kunde inte bestämma mig för jag kände mig osäker på den ‘aktiva linjen’ (Greg snack för den som undrar). Om det är någon som sitter och ruvar på någon bra anteckning kring aktiva linjen får ni gärna maila mig eller skriva den här. Det som hände var att jag visste inte om jag skulle ta upp ‘fel’ arm eller inte eller om det enbart skulle vara överhandling. Vilket fall som helst tog jag runt och han blev ganska vid i den svängen vilket säger mig att min handling inte var så tydlig för honom. Jag misstänker att svängen hade blivit mkt bättre om jag hade tagit upp motsatt hand. Ja, ja så är det när man inte kan saker tillräckligt bra. Tux gick hur som haver väldigt bra. Vann gjorde Jouni Vaino med Frida och tvåa  var Malin med Swift, bägge gjorde i mina ögon väldigt fina lopp.

I agilityklassen hoppade Tux balansen. Grr..Vi tog om och jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd med detta loppet trots balansmisären. Han gick så himla bra och kontaktfälten kändes grymt fina efter den lilla påminnelsen. Märkligt att man kan vara mer nöjd med det diskade loppet än det nollade..

För övrigt var lördagens klass 3 banor var väldigt trevliga tycker jag. Fartiga men ändå med lite utmaning, helt klart skoj!

Imorgon landar jag i Skellefteå och då skall jag vara på samma hotell 3 nätter vilket känns himla bra, så jäkla jobbigt att släpa saker fram och tillbaka.

Ha de!

Ett svar

 1. Martina:
  Jag tycker lite synd om dom som inte fattat att man kan vara mer nöjd med ett diskat lopp än ett nollat lopp.
  Karolina:
  Välkommen till ett fuktigt Skellefteå! Jag brukar smyga här på din blogg, gillar att läsa om ditt och hundarnas liv.
  Åsa:
  Jag håller med Martina!

  Jag är också lite deckarberoende… men mitt beroende har tvingats att avta med alla aktiviteter som ska hinnas med på sommaren Men visst är det underbart emd deckare!
  Reneth:
  Jag älskar det också ond bråd död härligt
  Vad vore livet utan deckare?
  Mija:
  Millenium serien är dessutom fan de bästa som har skrivits…
  catrin o härja:
  ~~~~GRATTIS~~~~
  till era fina framgångar!!
  Petra & grabbarna:
  Stort GRATTIS till dagens SEGER och CERTIFIKAT i hoppklassen. Verkligen en merit i dessa stora startfält och loppet var bättre än jag tror att du upplevde det! 😉 Tux är verkligen häftig att se in action!
  Petra & Lira:
  GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! NI ÄR GRYMMA!!!
  Åsa o toktassarna:
  Grattis till vinsten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.