Nu har jag fått nog av vätan och flyr…...skall se om jag kan ta med mig syndafloden norr ut.

Imorgon börjar jag min resa norr ut, mellanlandar i Linköping för att sedan åka vidare till Gävle. Sen skall jag jobba mig upp till Haparanda. Vet inte om jag skall skratta eller gråta? Ja, ja jag har inte varit i Haparanda innan så det blir nog grejtahojta. Skall bo på Scandic hela vägen upp så inte lär jag bli utan internet heller..*phew*

Jag har laddat med två CD-böcker, en M Connelly och så första delen av Stieg Larsson trilogin. De sålde dessa billigt på ICA. Uppdaterat Ipoden med lite fräsch musik. Nu återstår packandet av bilen.

På lördag om en vecka vänder jag ned mot Smedjebacken och Bergslagsveckan…

Har lärt mig ett nytt ord idag: monolitisk! Så kan det gå när man lyssnar på rock…

Jag kan säga så här mkt, översvämningarna i Malmö är inte att leka med. Igår satt jag nästan 1 timme på Yttre Ringleden, då hade vi nästan fått en ny badsjö i Lockarp och med motorväg under fast utan tunnel då…Det blev liksom McDonalds with sea view..Donken ligger precis där. Vår agilityplan till stor del under vatten . Golfbanan skall vi inte prata om, de har stängt på obestämd tid. En jobbkompis till Robert hade sett en buss som var dränkt, man såg bara taket och någon dm till.

Vi har ingen förhöjd växthuseffekt….Vi har ingen förhöjd växthuseffekt……Vi har ingen förhöjd växthuseffekt…….Vi har ingen förhöjd växthuseffekt……..Vi har ingen förhöjd växthuseffekt…….Vi har ingen förhöjd växthuseffekt…….Vi har ingen förhöjd växthuseffekt……..Vi har ingen förhöjd växthuseffekt……Vi har ingen förhöjd växthuseffekt……Vi har ingen förhöjd växthuseffekt…..Vi har ingen förhöjd växthuseffekt………………….Den dära Al Gore han gör bara propaganda han…för det kan väl inte vara jag som är strutsen och har huvudet i sanden….*mette ironiserar över något hon har läst på ett forum* Det är bra film för den delen, Inconvenient Truth, se den! http://www.imdb.com/title/tt0497116/

En annan film som alla borde se är Sicko…

Mer allmänbildning åt folket!!! och sjukvård då..


Tack för alla snälla ord i förra bloggen. Och SM…nää, så bra är vi inte, det finns snälla domare samt, den viktiga poängen att lydnad och agility går samtidigt.

Monolitisk betyder för den delen sluten ogenomtränglig…

Ett svar

 1. Emelie:
  Hej så länge! Jag vill också härifrån… Och lycka till på tävlingarna framöver!
  Susanne:
  Oj, ni verkar næstan ha det værre æn oss. Hoppas min lægenhet inte står under vatten… Tæltet gør iaf inte det 🙂
  Caroline:
  Grattis till 1 pris i lydnaden bra jobbat
  Jeanette&Julius:
  Kör försiktigt!
  Åsa o toktassarna:
  Jaså, det var därför det regnade så i Åtvid idag, du tog med dig vädret? Då förstår vi
  Martina:
  Vi här nere i Skåne tackar ödmjukast för Mettes uppoffring. Här har inte regnat en droppe (!) sen Mette drog norrut
  enioreh:
  Tror att människan har en ganska liten del i klimatförändringarna . Man ska inte glömma att klimatet faktiskt har växlat rätt rejält förut och då fanns det inga bilar att skylla på. Inte ens människor.
  Visst ska vi tänka på miljön, men jag vägrar gå med i den där nya vågen av “miljötänkande” som har kommit i och med Al Gores propagandafilm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.