Usch, jag har tittat på de två loppen som är på mig och Tux på tommysport och konstaterar att jag mest ser ut som en primadonna med för snäv kjol som trippar runt på för höga klackar. Det är inte ett dugg offensivt. Man kanske skulle filma sig själv mer ändå, jag har ju kamera som jag aldrig tar med mig. Klart dax att vakna upp, kliva ur kjolen och hoppa i löpardojjorna är det vilket fall som helst!

Vi har denna vecka hittills hunnit träna lydnad 2 pass, måndag och tisdag. Igår föll jag för frestelsen och gick ned på agilityplanen. Alla andra var där och jag ville oxå vara lite social.. Idag skall jag dock återgå till lydnadsträningen. Igår körde jag grids med bägge hundarna. Ozzy tycker att det är svårt så jag skall lägga mycket fokus på detta med honom, se om det ger någon effekt på hoppningen. Tux gör dom okej men har ju lite bråttom forfarande, men efter många repetitioner fick jag till några som var riktigt bra. Fin rytm, bouncy!

Tux fick även köra Salo Spider upp till maxhöjd och han älskar den övningen. Han är duktig och det märker han väl..

Nu skall jag på lunch!

Ha världens bästa midsommar!

Ett svar

 1. Gunvor:
  Önskar er en trevlig midsommar (I högklackat kanske?)
  Tonje:
  Salo Spider? Please draw! God midtsommer til dere tre!
  Klicka här:
  En bild säger mer än tusen ord och flera bilder säger ännu mer
  MArtina
  Mette:
  Tonje kolla på bilderna. Det är den med pinnar som spretar åt alla håll.
  Tonje:
  Aha, den! Visste bare ikke at den het Salo Spider. Men det ser jo riktig ut som en spider! Takk!
  Nettan,Wilma&Ina:
  Vi önskar er en trevlig midsommarhelg (trots det dåliga vädret)
  Stor kram från oss
  Åsa Erik o Eije:
  Vi vill inte vara sämre…. o önskar också en glad o trevlig midsommar i regnet!
  Emelie:
  Glad midsommar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.